NB III.

2021.05.09. 22:09

„Mi vagyunk a legfiatalabb csapat, a 17 és 18 éves gyerekek igazi oroszlánként küzdöttek”

A labdarúgó NB III. Keleti csoportjának 34. fordulóját játszották. Megyénk csapatainak eredményei.

Forrás: Illusztráció/ÉM

Fotó:

Debreceni VSC tartalék – Tállya KSE 2–1 (1–0)

Debrecen, 50 néző. V.: Jakab.

Debreceni VSC tartalék: Hrabina – Jankelic, Kovács R., Tordai, Gellén, Talpalló (Girdán), Gyönyörű (Pelles), Maruscsák (Balla), Füzfői (Simon), Kovács G., Tomola. Edző: Igor Bogdanovic.

Tállya KSE: Tarr – Ondó (Jano), Tóth Sz., Nyitrai, Minczér, Ohár (Kelemen), Szegedi (Motkó), Fenyőfalvi, Bihari, Serecin, Bocsi. Edző: Lasztóczi Péter.

G.: Gyönyörű (2, egyet 11-esből), ill. Nyitrai.

Jók: az egész csapat, ill. Tarr, Bihari, Minczér, Nyitrai, Szegedi, Fenyőfalvi.

Igor Bogdanovic: – Ennek a meccsnek a legfőbb jellemzője a munka volt, ezért a három pontért kellett megdolgozni a 94 percet. Nagyon jó volt látni a csapatomat, hogy együtt küzdöttek a győzelemért és a DVSC-ért. Gratulálok az ellenfélnek a korrekt játékért, további sok sikert nekik.

Lasztóczi Péter: – Gratulálok a Debrecen fiatal csapatának a győzelemhez. Mélységesen szégyellem magam pár játékosom hozzáállása és mentalitása miatt, akik példát vehetnének hat-hét társuk hozzáállásából és mentalitásából. Ez döntötte el a mérkőzést az ellenfél javára.


Mezőkövesd Zsóry FC tartalék – Ceglédi VSE 2–0 (1–0)

Mezőkövesd, 50 néző. V.: Kovács.

Mezőkövesd Zsóry FC tartalék: Kemenes – Iszák, Sike, Baranyi, Burai, Tóth D. (Porkoláb), Horváth T. (Juhász V.), Varjas, Juhász Á., Takács, Lekli (Gíber). Edző: Takács Péter.

Cegléd: Mikler – Bagó, Tóth D., Kuti, Laczkó, Polyák, Takács (Kovács), Szabó R. (Csendes), Damásdi, Pleszkán (Papp), Markó. Edző: Makrai László.

G.: Horváth T., Burai.

Jók: az egész csapat, ill. senki.

Takács Péter: – Először is őszinte részvétemet szeretném kifejezni Laczkó Milánnak és családjának. Szerintem ő volt a meccs embere, hogy egy ilyen tragédia után is pályára lépett. Ma egy nagyon erős Cegléd ellen játszottunk, nagyon szervezetten és okosan. Nekünk ez egy óriási eredmény, ugyanis a bajnokságban mi vagyunk a legfiatalabb csapat, a 17 és 18 éves gyerekek igazi oroszlánként küzdöttek. Tudom, hogy nem várhatom ezt tőlük minden héten, de ma végre elhitték és kivitték a pályára azt, hogy ők is képesek felnőni az NB III-hoz.

Makrai László: – Sajnos az elmúlt héten történt tragédián nem tudtunk túllendülni, ráírható ennek a számlájára a mai mérkőzés. Hozzátéve, a játékkal és az akarattal nem voltam elégedett, szégyellem is magam a csapat nevében. Sajnos nincs más, az élet megy tovább, készülünk a szerdára.


Diósgyőri VTK tartalék – FC Hatvan 0–2 (0–1)

Miskolc, 100 néző. V.: Valu.

Diósgyőri VTK tartalék: Bánhegyi – Mrva, Ivánka, Zsemlye, Csávás (Kalandadze), Schildkraut, Zsiga (Jónyer), Farkas M., Omarashili (Csatári), Nagy Á., Kispál. Edző: Zsivóczky-Pandel Gyula.

Hatvan: Cellár – Juhász, Bárkányi, Mundi (Sárközi), Szabó R. (Karácsony), Gál, Sárosi, Virág, Purzsa (Czibolya), Katona (Fellner), Markos. Edző: Gabala Krisztián.

G.: Katona, Virág (11-esből).

Jók: senki, ill. senki.

Zsivóczky-Pandel Gyula: – Ezen a délutánon kihagytuk a legnagyobb helyzeteket, ziccereket is. A Hatvan egy rögzített játékhelyzet után talált be, elkerülhető gólt kaptunk, majd egy véleményes tizenegyes után született meg a második góljuk. Ezt leszámítva csak a védekezésre koncentráltak, teljesen benyomtuk őket, de a fölényünk gólokban nem mutatkozott meg. Nagyon örülök, hogy sok akadémistát tudtunk szerepeltetni de a felnőtt futballhoz egy kis csibészség is kell ami a játékosokban nem volt meg. A Hatvan csapata egy kicsivel jobban akarta a győzelmet, ezért született számunkra ez a negatív eredmény.

Gabala Krisztián: – Nem úgy kezdtük, ahogy elterveztük, tompák voltunk, de egy rögzített játékhelyzetből elért gólunk komolyan befolyásolta a mérkőzés végkimenetelét. Ettől egy picit megnyugodtunk, ezután úgy hoztuk le a találkozót, ahogy egy ilyen helyzetben lévő csapatnak ezt meg kell tennie.


Termálfürdő FC Tiszaújváros – Putnok FC 1–3 (1–2)

Tiszaújváros, 50 néző. V.: Horváth.

Termálfürdő Tiszaújváros: Tóth Cs. – Tóth M., Vincze, Gelsi, Tóth Á., Bussy (Csoszánszki), Csernák (Horváth T.), Benke, Márton, Lőrincz, Lakatos. Edző: Gerliczki Máté.

Putnok FC: Asztalos – Sramkó, Mertse, Zimányi, Galambosi, Mahalek (Gubacsi), Kelemen (Madarász), Valach, Krén, Keményffy (Magyar), Ádám (Katona). Csapatvezető: Zimányi Ádám.

G.: Tóth Á., ill. Ádám (2, egyet 11-esből), Kelemen.

Jók: senki, ill. az egész csapat.

Gerliczki Máté: – Jól kezdtük a mérkőzést, több lehetőségünk is kimaradt, viszont az első kapott gól után elvesztettük a lendületünket, védekezésben nagyon gyenge teljesítményt nyújtottunk és a minőség rendkívül hiányzott a csapatból.

Zimányi Ádám: – Győzelmi kényszerben voltunk, egy lépcsőfokot megtettünk a célunk felé, hogy bent maradjunk.


Sajóbábonyi VSE – Sényő-Carnifex FC 0–1 (0–0)

Sajóbábony, 150 néző. V.: Tóth T.

Sajóbábony: Furik – Marczis (Vígh), Turcsik, Faggyas, Varga K., Nagy P., Borai (Sebők), Hegedűs (Titkó), Tóth I., Bartók (Laurinyecz), Mezőssy. Elnök: Hronyecz Norbert.

Sényő-Carnifex FC: Gazsi – Bodó, Fenyőfalvi (Klepács), Barta (Kapacina K.), Boros, Farkas, Schmidt (Barcsay), Magyar, Kapacina V., Molnár M. (Hadházi), Orosz (Fabu). Edző: Imrő László.

G.: Kapacina V.

Jók: senki, ill. az egész csapat.

Hronyecz Norbert, elnök: – Gratulálunk az ellenfélnek.

Imrő László: – A játék és helyzetek alapján úgy gondolom megérdemelten nyertünk, viszont sokkal jobban kell koncentrálnunk az ellenfél kapuja előtt, mert ennyi helyzetet nem mindig lehet kihagyni büntetlenül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!