Maratonfutás

2021.05.27. 08:30

Közeledik a Bükki Hegyi Maraton

A jövő héten péntekig van lehetőség előnevezésre a miskolci futóversenyen.

Szűcs István

Fotó: ÉM Archívum

A 29. Bükki Hegyi Maraton-Kisgyörgy Ádám Emlékverseny elnevezésű terepfutóversenyt június 12-én rendezik Miskolcon. A házigazdák ezúttal is négy egyéni és egy váltó számot kínálnak a műfaj képviselői számára, és

Nagyon várták

A hosszú hónapok óta versenyeket nélkülöző hazai futótársadalom nagy örömére – a vírushelyzet javulásának köszönhetően – május utolsó hétvégéjétől ismét lehetnek sportesemények a szabadban. Ezt a lehetőséget használja ki a rendező Marathon Club Miskolc csapata is, melynek tagjai – hasonlóan a futókhoz – nagyon várták már ezt az alkalmat.

A 29. Bükki Hegyi Maraton-Kisgyörgy Ádám Emlékverseny központja idén is Miskolcon, a Királyasztalnál lesz. A résztvevők innen rajtolnak majd el a négy egyéni (3,5 km, 10,9 km, 21,6 km, 43 km) és a maratoni váltó (4x10,9 km) versenyszámok teljesítésére, melyet követően ugyanoda érkeznek vissza, a célba.

A kedvezményes előnevezés június 4-én, 24.00 óráig tart. Az előnevezést a honlapon, online formában lehet megtenni. Ugyanitt bővebb információkat és korábbi versenyfotókat is meg lehet találni.

(A bortóképen: Népes mezőnyt várnak a szervezők)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!