sportösszefoglaló

2021.05.17. 09:45

Kézilabda, labdarúgás, asztalitenisz

Megyénk sportolóinak eredményei.

Fotó: Kozma István

Kézilabda: NB I/B

Férfi NB I/B, Keleti csoport, 21. forduló

Mezőkövesdi KC – Nyíregyházi SN Kft. 33–26 (17–13)

Mezőkövesd, 80 néző. V.: Kovács G., Papp B.

Mezőkövesdi KC: PÁSZTOR I. – Jancsó N. (9), Boda (-), Csörgő K. (2), Szöllősi (5), Kovács B. (6), Sárosi (4). Csere: Varga I. (k), Pelyhe P. (k), GULÁCSI (3), Czakó (-), Fekete D. (1), Szabó D. (2), Zelei (-), Dócs (1). Edző: Drizner Péter.

Drizner Péter: – Gratulálok a csapatnak a megszerzett győzelemhez, de látva az eredmények alakulását további pontokra lesz szükségünk. Bízom benne, hogy ezeket már a következő fordulóban meg tudjuk szerezni.


Labdarúgás: NB I

Női NB I., 21. forduló

Diósgyőri VTK – FTC-Telekom 2–3 (1–0)

Diósgyőr, 100 néző. V.: Urbán.

DVTK: Ádám – Williamson, Nagy M., Voila, Barker – Higgins, Bradic, Sandu, Byrne – Horváth L. (Branyiczki, 76.), Vachter. Vezetőedző: Fórizs Sándor.

FTC-Telekom: Bednar – Mosdóczi, Hasanbegovic, Szabó V. (Czellér, 79.) – Nagy V. (Zlidnis, 46.), Fenyvesi (Papp L., 67.), Brandon, Marques, Pusztai (Cameron, 60.) – Vágó, Siklér (Kehrer, 60.). Vezetőedző: Dörnyei Balázs.

Gólszerző: Barker, Bradic, ill. Mosdóczi, Kehrer, Vágó.

Fórizs Sándor: – Nagyon izgalmas összecsapást játszottunk, ezért gratulálok a csapatomnak. Addig, ameddig Dörnyei Balázs kollégám nem cserélt és a két kezdőcsapat játszott egymás ellen, addig nagyon jól játszottunk és mérkőzésben voltunk. A vendégek cseréi frissességet hoztak a csapatukba, amivel sikerült kiegyenlíteniük. A harmadik gól előtti szituációt vissza kell majd néznünk, de Vágó Fanni szemfülessége gólt ért, ami ha nincs, akkor valószínű, ez a mérkőzés 2–2-es döntetlennel ér véget.

Dörnyei Balázs: – Az első félidőben nem játszottunk jól, kaptunk egy gólt, aztán a második félidő elején ismét. Egy óra játék után elkezdtünk frissíteni, és kilenc perc alatt sikerült három találatot szereznünk. Az alapszakaszt a második helyen zártuk, készülünk az MTK elleni döntőre.


Asztalitenisz: Extraliga

Férfi Extraliga, 21. forduló:

Diósgyőri VTK I. – Félegyházi ASI 4–3

Győztek: Kővári (1), Terék (1), Bari (1), valamint a Bari-Terék páros.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!