Megyei II.

2021.05.05. 19:51

„Az első játékrészben megmutattuk, hogy hogyan nem szabad játszani”

A labdarúgó megyei II. osztály Észak csoportjának 22. fordulójában az Ózd-Sajóvölgye vs. Szendrő labdarúgó mérkőzést pótolták.

Mező László

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Ózd-Sajóvölgye – Szendrő 4-2 (0-2)

Ózd, zárt kapuk mögött. V.: Porcs

Ózd SV: Elek I. – Viktor Á., Szabó D., Póczos, Horváth S., Sipos (Hojdák), Pogonyi, Kis A. (Lakatos K.), Takács, Stefán, Tóth Cs. Edző: Sándor Zoltán.

Szendrő: Kalocsai R. – Beri A., Lakatos R., Kiss G., Beri Zs. (Bitó), Fülöp (Beri L.), Djubók, Beri Zs., Szabó M. (Dániel I.), Ádám L., Ádám M. Edző: Veres Lajos.

G.: Sipos (2) Pogonyi, Horváth S., ill. Ádám L. Djubók.

Jók: senki, ill. az egész csapat.

Ifi: nincs.

Sándor Zoltán: – Az első játékrészben megmutattuk, hogy hogyan nem szabad játszani. A másodikban pedig ennek a fiatal társaságnak ennyit kell futni és egyben kreatívan játszani, hogy eredményesek legyünk.

Szaniszló Richárd, elnök: – Igazából becsületből jöttünk el tartalékosan, mert a halasztás után nem lett volna sportszerű lemondani a mérkőzést. Viszont rendkívül büszke vagyok a csapatra mert kitették a szívüket a pályára és jól játszottak ameddig bírták erővel. A végén kijött a két csapat közötti különbség. Gratulálok a képzett és jól játszó hazaiaknak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában