KBSC

2021.05.09. 09:15

„Amíg van remény, addig küzdenünk kell, és csak arra figyelni, ami a pályán zajlik”

Labdarúgó NB II., 37. forduló.

A cívis városi csapat fogadta a kazincbarcikaiakat a labradú NBII. 34. fordulójában. A mérkőzés 3-1 arányú hazai győzelemmel zárult.

Forrás: ÉM

Fotó: KOVACS PETER

KolorCity-Kazincbarcika SC vs. Gyirmót FC Győr (Kazincbarcika, vasárnap 17.00)

Kriston István, a KolorCity-Kazincbarcika SC vezetőedzője: – Az előző fordulóban, Szolnokon közel voltunk a győzelemhez, ráadásul a vezetésünk után emberelőnybe is kerültünk. Ezután azonban becsúszott egy hiba, koncentráció, annak hiánya miatt, és ki tudtak egyenlíteni a hazaiak. Voltak a gólon kívül is lehetőségeink a Tisza-partiak ellen, jó ritmusban futballoztunk, de néhány rossz döntés miatt csak egy pontot tudtunk elhozni. Már csupán két forduló van hátra a bajnokságból, és nem csak a mi kezünkben van a sorsunk, ugyanis a még bennmaradó helyen álló Csákvártól öt pontra vagyunk. Azonban: amíg van remény, addig küzdenünk kell, és csak arra figyelni, ami a pályán zajlik. A Gyirmót még harcban áll az NB I.-ért, megszerezheti a feljutást jelentő első két hely valamelyikét, tehát ebből kiindulva egy nyílt mérkőzésre számítok. Ellenfelünk keretében sok jó játékos található, ezenkívül jól játsszák meg a különböző játékhelyzeteket, így végig nagyon figyelnünk kell majd.


A KBSC-ben Heil és Krausz tavaly őszi sérülésük után még nincsenek olyan állapotban, hogy pályára lépjenek, és Takács T. szereplése is kérdéses, szintén sérülés miatt. Dávid és Toma viszont letöltötte eltiltását, rájuk így újra számíthat a szakmai stáb.

A KBSC-hez kapcsolódik, hogy a klubot működtető gazdasági társaság az első fokon eljáró licencadó testület első, április 19-i ülésén nem kapott licencet a következő évadra, azonban a testület második, május 6-i ülésén már mindent rendben találtak a KBSC FC Kft.-nél.


A várható kezdőcsapat: Horváth L. – Majzik, Dávid, Fótyik, Farkas – Csősz, Németh – Tóth G., Toma, Kovac – Tóth L.

(A borítóképen: Kriston István)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában