DVTK gyorshír

2021.04.03. 19:54

ZTE – DVTK: kettő–nulla

Az OTP Bank Liga 27. fordulójában a DVTK Zalaegerszegen játszott.

Miskolc 20210313 Labdarúgás NBI NB1 DVTK Diósgyőr Honvéd Fotó Meder István Nemzeti Sport Játékvezető BOGÁR GERGŐ

Forrás: Illusztráció/NS

Fotó: MEDER ISTVAN

Az első félidőben egy jól eltalált lövés után született szabadrúgásgóllal hátrányba került. A második félidőben a DVTK nyomott, a hazaiak kontráztak, majd a hajrában Favorov egy hatalmas kapásgóllal bebiztosította a hazai sikert.

Zalaegerszegi TE FC – Diósgyőri VTK 2-0 (1-0)

Zalaegerszeg, ZTE Aréna, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Vad II István (Szalai Balázs, Szécsényi István; Solymosi Péter, Szilasi Szabolcs).

ZTE: Demjén – Lesjak, Kálnoki Kis, Bobál D., Bedi – Sanković, Favorov – Szánthó R., Tajti M., Könyves – Futács. Vezetőedző: Waltner Róbert.

DVTK: Malenica – Polgár, Milović, Soldo – Grgić, Max, Márkvárt, Marin – Grozav, Dražić, Suljić. Vezetőedző: Zoran Zekić.

Csere: Max helyett Molnár, Suljić helyett Vaněček és Soldo helyett Ivanovski a 61., Bedi helyett Gergényi és Szánthó helyett Babati B. a 65., Lesjak helyett Németh E. és Tajti M. helyett Koszta M. a 71., Dražić helyett Roshi a 80. percben.

Sárga lap: Könyves a 4., Zoran Zekić a 70., Milović a 85., Grozav a 89. percben.

Gólszerző: Szánthó R. (1-0) a 16., Favorov (2-0) a 87. percben.

(Részletes beszámoló a mérkőzésről hamarosan! Borítóképünk illusztráció!)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!