NB III.

2021.04.25. 21:17

„Újra bebizonyosodott, hogy hiába a jó játék, ha a lehetőségeinkkel nem élünk”

A labdarúgó NB III. Keleti csoportjának 31. fordulóját rendezték meg. Megyénk csapatainak eredményei.

Forrás: Illusztráció/ÉM

Fotó:

Mezőkövesd Zsóry FC tartalék – Termálfürdő FC Tiszaújváros 1–3 (0–2)

Mezőkövesd, zárt kapuk mögött. V.: Horváth.

Mezőkövesd Zsóry FC tartalék: Kemenes – Seres, Burai, Iszák, Serderov (Juhász), Tóth D., Baranyi, Horváth T. (Lekli), Gíber, Porkoláb (Lénárt), Takács. Edző: Takács Péter.

Termálfürdő Tiszaújváros: Tóth Cs. – Vincze, Csernák (Tóth Á.), Gelsi, Pap, Bussy (Vitelki), Tóth S., Benke, Tóth M. (Horváth T.), Lakatos, Vámos. Edző: Gerliczki Máté.

G.: Takács, ill. Lakatos (2), Gelsi (11-esből).

Jók: senki, ill. az egész csapat.

Takács Péter: – Nem akarom bántani a srácokat, csinálják becsülettel dolgukat, de a fiatal játékosaim még nem érettek a felnőtt focira, jó pár játékosom pedig nem érett az NB III-ra. Rúgatjuk a gólokat az ellenféllel, így nem lehet más a vége, mint vereség.

Gerliczki Máté: – Magabiztosan és jól játszottak a srácok, gratulálok a megérdemelt győzelemhez nekik. Önbizalmat kell, hogy adjon mindenkinek a siker, mert nagyon kemény ellenfelei szeretnénk lenni minden vetélytársunknak a folytatásban.


Putnok FC – Jászberényi FC 0–0

Putnok, zárt kapuk mögött. V.: Takács.

Putnok FC: Pápai – Sramkó, Mertse, Zimányi, Galambosi (Csirszki), Mahalek (Madarász), Kelemen, Valach (Katona), Krén, Keményffy, Ádám. Csapatvezető: Zimányi Ádám.

Jászberény: Bonica – Micsó, Szőllősi (G. Bíró), Aranyos, Süttő, Pálinkás, Palcsó, László (Papp), Lőrincz, Gémes (Nagy M.), Lukács. Edző: Német Gyula.

Jók: senki, ill. Bonica, Süttő, László, Lőrincz.

Zimányi Ádám: – A helyzetek alapján nyerhettünk volna, fontos lett volna a három pont. Megyünk tovább…

Német Gyula: – Sokat kellett utaznunk ezért a döntetlenért. Sok sikert kívánok a Putnoknak a céljuk eléréséhez.


Tállya KSE – Gyöngyösi AK-Mátra Beton 2–0 (0–0)

Tállya, zárt kapuk mögött. V.: Valu.

Tállya KSE: Tarr – Tóth Sz., Nyitrai (Ondó), Tóth L. (Kelemen), Motkó (Kulcsár), Ohár, Szegedi, Fenyőfalvi, Bihari, Serecin, Bocsi. Edző: Lasztóczi Péter.

Gyöngyös: Szalay – Földi, Rédei, Gohér, Márkus (Bartha), Pölöskei, Eichenvalder (Babarcsik), Tarnai, Németh, Csillik, Gaal (Bartusz). Edző: Labancz Róbert.

G.: Serecin (2).

Jók: az egész csapat, ill. Gohér, Földi.

Lasztóczi Péter: – Gratulálok a csapatnak és az ellenfélnek is, mert futballozni szerettek volna, és ebből kifolyólag nagyon megnehezítették a dolgunkat, így ennek a három pontnak óriási értéke van.

Labancz Róbert: – Újra bebizonyosodott, hogy hiába a jó játék, ha a lehetőségeinkkel nem élünk. Gratulálunk a Tállyának.


Salgótarjáni BTC – Sajóbábonyi VSE 3–0 (0–0)

Salgótarján, zárt kapuk mögött. V.: Gál.

Salgótarján: Végh – Hegedűs M., Nemes, Simó, Sárközi (Bata), Bakos, Tarlósi (Gazdag Bálint), Szeles (Gazdag Balázs), Petrezselyem, Köböl (Fülöp), Skulka (Horváth M.). Edző: Lakatos Béla.

Sajóbábony: Egyed – Marczis, Turcsik, Balogh A. (Bartók), Titkó (Faggyas), Varga K., Tóth I., Mezőssy, Lukács, Lakatos (Borai), Sebők (Hegedűs Cs.). Edző: Mészáros Ferenc.

G.: Szeles (2), Hegedűs M.

Jók: az egész csapat, ill. senki.

Lakatos Béla: – Az első félidőben gyengén játszottunk, amelynek én is az oka lehetek, hiszen öt védős felállással álltunk fel. Szünetben váltottunk, és folyamatosan tudtunk helyzeteket kialakítani, melyekből hármat értékesítettünk, és eldöntöttük a három bajnoki pont sorsát. Gratulálok a csapatomnak, mert ez a győzelem nagyon kellett.

Hronyecz Norbert, elnök: – Szégyellem magam, remélem a játékosok is.


Sényő-Carnifex FC – Diósgyőri VTK tartalék 2–0 (1–0)

Sényő, zárt kapuk mögött. V.: Bálint.

Sényő: Gazsi – Bodó, Klepács, Hadházi (Fenyőfalvi), Fabu (Jócsák), Budaházi (Schmidt), Boros, Farkas, Lizák (Barta), Kapacina V. (Kapacina K.), Orosz. Edző: Fiumei Viktor.

Diósgyőri VTK tartalék: Bukrán – Kalandadze, Ivánka, Zsemlye (Jónyer), Schildkraut, Zsiga (Gönczi), Omarashvili (Csávás), Nagy Á. (Farkas), Oláh B., Csatári (Rostás), Kispál. Edző: Zsivóczky-Pandel Gyula.

G.: Fabu, Schmidt.

Jók: Lizák, Bodó,Orosz, Kapacina V., ill. Ivánka, Kispál, Farkas.

Fiumei Viktor: – A diósgyőri fiatalok igazolták eddigi jó teljesítményüket. Jó volt látni, hogy vannak még tehetséges fiatalok a magyar futballban. Viszont mostanában mi is jó formában vagyunk, amiből egy jó mérkőzés kerekedett ki. A játékot többnyire a DVTK irányította, viszont a gólokat mi lőttük és a védekezésünk is rendben volt, így megérdemelten nyertük meg a találkozót.

Zsivóczky-Pandel Gyula: – A csapat az egész mérkőzésen folyamatosan dominált, viszont elkövettünk védekezési hibákat amelyet ellenfelünk könyörtelenül kihasznált. A mai napon az előre játékban nem voltunk hatékonyak, ezért fölényünk meddőnek bizonyult. Az öt győzelem után a vereségnek, ha valamikor jönnie kell, akkor ennek most kellett bekövetkeznie. Intő jel számunkra a következő hét mérkőzésére, ezek is mi vagyunk. Szerdán újabb erőpróba, ezen javítani fogunk. Gratulálok a Sényő csapatának a győzelemhez!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában