NB III

2021.04.08. 10:15

„Több lehetőségünk is volt, de értékesíteni csak egy helyzetet tudtunk”

Pásztor Attila

Forrás: ÉM/Illusztráció

26. forduló (pótlás)

Diósgyőri VTK tartalék – Balassagyarmati VSE 1–0 (1–0)

Miskolc, zárt kapuk mögött. V.: Valu.

Diósgyőri VTK tartalék: Bukrán – Mrva, Kalandadze, Iszlai (Csatári), Makrai, Schildkraut (Molnár R.), Zsiga (Jónyer), Cortes (Csávás), Oláh, Nagy Á., Kispál (Gönczi). Edző: Zsivóczky-Pandel Gyula.

Balassagyarmat: Balogh P. – Benkő-Bíró, Gálfi (Pallagi), Fejes, Király O., Molnár T., Kamarás, Lami, Kicsi (Erdélyi), Király Á., Tóth L. Edző: Nagy Tibor.

G.: Makrai. Jók: Nagy Á., Mrva, Makrai, Kalandadze, Oláh, ill. Király Á., Lami.

Zsivóczky-Pandel Gyula: – Első fél­időben a játék minden elemében felülmúltuk az ellenfelet, több lehetőségünk is volt, de értékesíteni csak egy helyzetet tudtunk. A második félidőben a Balassagyarmat jobban felvállalta a támadójátékot, ezért ez a játékrész kiegyensúlyozottabb, férfias küzdelmet hozott.

Nagy Tibor: – Küzdelmes mérkőzés, jobbára a mezőnyben folyt a játék. Sajnos egy védekezési hiba után szép gólt tudott szerezni a hazai csapat. A második félidőben nagy erőket mozgósítottunk, de nem tudtunk egyenlíteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában