NB II

2021.04.18. 09:15

„Még van hat meccs a bajnokságból, szeretnénk a vonal fölé kerülni”

Forrás: ÉM/Illusztráció

Labdarúgó NB II., 33. forduló

Budaörsi SC – KolorCity-Kazincbarcika SC (Tatabánya, vasárnap 17.00)

Kriston István, a KolorCity-Kazincbarcika SC vezetőedzője: – Ha valaki azt mondta volna nekem a múltkori mérkőzés előtt, hogy Szombathelyen biztosan szerzünk egy pontot, lehet elfogadtam volna előre, viszont így, a történtek után azért van, volt hiányérzetem. Megfordítottuk az állást, vezettünk, sajnos a hajrában, a 93. percben kaptunk egy gólt, szóval így mindannyiunknak rosszabb volt a szája íze. Ugyanakkor tisztában vagyunk azzal, hogy a kiesés elkerüléséért folytatott harcban minden egyes pontnak óriási a jelentősége. Még van hat meccs a bajnokságból, szeretnénk a vonal fölé kerülni, és bár nem akarunk a játékosokra terhet rakni, érezniük kell, hogy miről szólnak majd az előttünk lévő napok, hetek. Sok beszélgetésen vagyunk túl, átvettük a lehetőségeket, hogy mi várható, akár pszichés tekintetben is, azonban van sok csatát megélt rutinos labdarúgónk, ezeket a körülményeket el kell tudniuk viselni. Vasárnap is a győzelem reményében lépünk pályára a Budaörs ellen, amelyet, amelynek a formáját kiszámolni nem lehet. Hol nagy bravúrt csinálnak, hol váratlan vereséget szenvednek, rengeteg erősségük van, a keretükben jó pár jó játékos található. Azonban nekünk nem ezzel kell foglalkoznunk, hanem magunkkal, hogy mit akarunk, és azt végezzük el. Ebben az esetben az eredmény sem fog elmaradni.

A KBSC-ben Heil és Krausz tavaly ősz óta maródi, Csősz pedig 5 sárga lap miatt hagyja ki a hétvégi fellépést.

A KolorCity-Kazincbarcika SC várható kezdőcsapata: Horváth L. – Majzik, Dávid Z., Fótyik, Farkas A. – Toma, Kovács M. – Tóth-Gábor, Kovac, Mikló – Takács.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!