MVLC gyorshír

2021.04.07. 22:00

Fölényesen nyert az MVLC

A miskolci csapat hazai medencében aratott fölényes győzelmet szerdán a férfi vízilabda ob I. alapszakaszának 25. fordulójában.

PannErgy-Miskolci VLC – Tatabányai VSE 14-5 (4-2, 4-1, 2-2, 4-0)

Miskolc, zárt kapuk mögött. V.: Bereczki, Tóth.

PannErgy-Miskolci VLC: Hofercia – Fried (-), Hornyák (-), Seman (-), Magyar (5), Vismeg Zs. (3), Biros (4). Csere: Lukács Á. (-), Vismeg B. (1), Lukács D. (-), Berki (-), Sisán (-), Méhész (1). Vezetőedző: Kis István.

Tatabányai VSE: Moravcsik – Mladoniczky (2), Szőke (-), Szabó B. (1), Márkus (1), Blank (-), Máthé (-). Csere: Korbán (-), Tanczer (-), Polovic (-), Nagy N. (1), Vad (-). Vezetőedző: Zantleitner Tamás.

Gól/emberelőnyből: 8/13, ill. 2/11

Gól/büntetőből: 1/1, ill. 0/2

 

Kis István: – Egy kis hiányérzetem van, mert a meccs elején kidolgozott helyzetekben nem voltunk pontosak. Ezen kell javítani, hogy ne csináljunk magunknak felesleges úszóversenyt. A védekezéssel teljes mértékben elégedett vagyok, a kapusteljesítménnyel is. Gratulálok a csapatnak, a hibákat pedig ki fogjuk javítani. A kidolgozott ziccerek azt mutatják, hogy jó úton járunk, de ezeket jobb százalékban kell kihasználnunk.

Zaintleinter Tamás: – Gratulálok a Miskolcnak, jól játszottak, megérdemelten nyertek. Sajnos ezen az estén mi nem voltunk partnerek, a szezon egyik leggyengébb játékát nyújtottuk. Rengeteg rossz passzunk volt, így nem volt esélyünk a szoros eredményre. Az előttünk álló hetekben nagyon fontos mérkőzések állnak előttünk, amelyeken ha eredményesek leszünk, akkor elérhetjük az osztályozót.

(Részletes beszámoló a mérkőzésről hamarosan!)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!