DVTK gyorshír

2021.04.24. 19:45

Élet-halál harcban győzött a Diósgyőr

Az OTP Bank Liga 31. fordulójában a Kisvárda otthonába látogatott a DVTK.

Kisvárda 20210424 Labdarúgás NBI NB1 Kisvárda DVTK Diósgyőr Foto Árvai Károly Nemzeti Sport

Forrás: Nemzeti Sport

Fotó: Árvai Károly

A diósgyőriek sorozatban második meccsükön győztek, míg a Kisvárda négy veretlenül megvívott találkozó után kapott ki újra.

Kisvárda Master Good – Diósgyőri VTK 0-1 (0-0)

Kisvárda, Várkerti Stadion, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Berke Balázs (Tóth II Vencel, Albert István; Káprály Mihály, Csonka Bence)

DVTK: Malenica – Polgár, Milović, Soldo, Pikk – Max, Grozav – Grgić, Suljić, Roshi – Vaněček. Vezetőedző: Zoran Zekić.

Kisvárda: Dombó – Hej, Kravchenko, Ćirković, Leoni – Melnyk, Karabelyov – Bumba, Ötvös, Kovácsréti – Viana. Vezetőedző: Supka Attila.

Csere: Suljić helyett Molnár G., Roshi helyett Márkvárt és Vaněček helyett Dražić mind az 57., Ötvös helyett Sassá a 60., Viana helyett Jelena és Kovácsréti helyett Navrátil a 66., Bumba helyett Zlićić a 75., Max helyett Szűcs K. a 85., Grgić helyett Karan a 90. percben.

Sárga lap: Ötvös a 20., Suljić a 33., Pikk a 82., Leoni a 85., Dobos Attila a 90+2. percben.

Gólszerző: Grozav (0-1) a 63. percben.

Zoran Zekić: – A PAFC – ZTE mérkőzés eredményének ismeretében hihetetlenül nagy nyomás volt rajtunk. Bíztunk benne, hogy a délutáni meccsen számunkra kedvezőbb eredmény születik, és plusz motivációt jelent, így azonban az életünkért harcoltunk. Örülök neki, hogy a csapat jól reagált erre a helyzetre. Azt nem állítom, hogy minőségi játékot nyújtottunk, de nagyot küzdöttünk, és igyekeztünk kompakt módon védekezni. A Kisvárda is zártan védekezett, és nagyon agresszíven játszott a pálya közepén, mi pedig sok hibát követtünk el, mert rengeteg labdát veszítettünk még mielőtt támadásba lendültünk volna, és utána rohanhattunk vissza. A cserék után feljavult a játékunk, Istennek hála, egy helyzetet kihasználtunk, de a hajrában is sokszor hiányzott a nyugodt utolsó passz. Így is tudni kell győzni, mert ma a három pont volt a legfontosabb. Nagyon büszke vagyok a csapatra!

(Részletes beszámoló a mérkőzésről hamarosan!)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!