Megyei II.

2021.03.31. 08:45

Több ok miatt léptek vissza a cserépfaluiak

A nagyon leszűkülő keret és az eredménytelenség is közrejátszott a döntésben.

Molnár István

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

A múlt hét közepén jelentették be a visszalépést a bajnokságtól az addig a megyei II. osztály Közép csoportjában szereplő Cserépfalu KSE képviselői. A bükkaljaiak addig 15 meccset vívtak meg (kettőt később pótoltak volna), és a megszerzett 11 pontjuknak köszönhetően az utolsó előtti, 15. helyen álltak.

– Több összetevője van ennek a döntésnek – mondta az Északnak a CSKSE volt edzője, Csomós János. – Az igazsághoz tartozik, hogy én a március 21-i, Bükkábrány elleni hazai, 2–6-os vereség után elköszöntem, s bár még utána felhívtak az egyesülettől, hogy mi legyen, amire már azt a választ adtam, hogy nem érzem magam kompetensnek, döntsenek ők.

Jó szájízzel

A szakember hozzátette: a Heves megyei Makláron lakik, és vele jó pár játékos átjárt Cserépfaluba, de voltak futballisták Tardról is az egyesületben.

– Akadt a keretben olyan, aki elzárkózott a folytatástól, páran nem jelentek meg, és elérhetetlenek is voltak – jegyezte meg Csomós János. – Volt, aki a Covid miatt nem szeretett volna jönni, érthetően, szóval nagyon kevesen voltunk, valamint egy-két ember hozzáállása is hagyott kívánnivalót maga után. Ezenkívül az utóbbi időben mindenki belefáradt az eredménytelenségbe is, az elveszett minőségbe, magam pedig még az örökös szervezésbe. Éppen négy éve érkeztem Cserépfaluba, egyrészt Sivák Sándor barátomnak köszönhetően, büszkén, jó szájízzel gondolok vissza erre az időszakra. Sok jó embert megismertem, sok jó játékossal dolgoztam együtt, a vége egy kicsit nyögvenyelős lett, ezt sajnálom. Szeretném megköszönni Csendes Péter, Szobonya Tamás, Nagy József, Mizser László, Hák Attila és Sütő Sándor munkáját, remélem, hogy hamarosan lesz újra futballcsapat a településen.

A versenyszabályzat vonatkozó rendelkezése szerint a csapat kizárása miatt eddigi eredményeiket törölték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!