NB III

2021.03.28. 17:33

„Mi viszont nem aggódtunk egy pillanatig sem”

A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 26. fordulóját játszották. Megyénk csapatainak eredményei.

Fotó: Ádám János

Füzesgyarmati SK – Mezőkövesd Zsóry FC tartalék 5-0 (2-0)

Füzesgyarmat, zárt kapuk mögött. V.: Kiss.

Füzesgyarmati SK: Fildan – Raducu, Kis (Molnár), Achim Á., Cigan (Tóth O.), Vajda (Árvai), Karikás (Márkus), Popescu (Csörgő), Lippai, Pataki, Hussein. Edző: Boros Tibor.

Mezőkövesd Zsóry FC tartalék: Kemenes – Iszák, Sike, Baranyi, Burai (Budai), Laczkó (Gíber), Tóth D. (Seres), Takács, Horváth T. (Juhász V.), Juhász Á. (Csábi), Serderov. Edző: Takács Péter.

G.: Popescu (2), Cigan (11-esből), Vajda, Árvai. Jók: Popescu, Vajda R., Hussein, ill. Baranyi, Juhász.

Boros Tibor: – Egy ilyen mérkőzés után könnyebb nyilatkozni, de a közelmúltban volt egy hasonlóan kezdődő mérkőzésünk. A Salgótarján ellen elhibáztuk a 11-est, de most sikerült értékesítenünk, így nem vált görcsössé a játékunk. Ez a két gól nagy lélektani előnyt jelentett számunkra. Külön öröm, hogy öt ifjúsági korú játékost pályára tudtam küldeni.

Takács Péter: – Megszeppent kisfiúk futballoztak, nagyon jól felkészült férfiakból álló csapat ellen. A játék minden elemében alulmaradtunk, de ez is az én csapatom. Mindenből tanulni kell, aztán el kell dönteni pár játékosnak, hogy mit akar ettől a sportról. Gratulálok a Füzesgyarmatnak!


Termálfürdő FC Tiszaújváros – Ceglédi VSE 2-0 (2-0)

Tiszaújváros, zárt kapuk mögött. V.: Takács.

Termálfürdő FC Tiszaújváros: Tóth Cs. – Vincze, Kundrák (Bussy), Kristófi (Benke), Gelsi, Pap, Csoszánszki, Lőrincz, Márton, Bene (Csernák), Vámos. Edző: Gerliczki Máté.

Ceglédi VSE: Mikler – Bagó, Tóth D., Kuti, Laczkó, Papp, Polyák, Takács (Csendes), Szabó R., Pleszkán (Damásdi), Markó. Edző: Makrai László.

G.: Vámos, Vincze. Jók: az egész csapat, ill. senki.

Gerliczki Máté: – A külső szemlélőknek talán aggasztó lehetett a múlt heti ötös, amit kaptunk, egy nagyon erős Kisvárdától. Mi viszont nem aggódtunk egy pillanatig sem, ott is jól játszottunk, bízunk magunkban és abban, hogy amit csinálunk az jó, és hosszú távon eredményes tud lenni. Nagyon büszke vagyok a fiúkra, mivel taktikailag hihetetlen érettek voltak ma is.

Makrai László: – Az első negyedóra után újratervezést kellett végrehajtanunk, a két gyorsan bekapott gól miatt. A második félidőben megvoltak a lehetőségeink, hogy visszajöjjünk a mérkőzésbe, de a nagyobbnál nagyobb helyzetek is kimaradtak. A következő mérkőzésen javítanunk kell hazai pályán.


Sajóbábonyi VSE – Kisvárda MG tartalék 0-2 (0-1)

Sajóbábony, zárt kapuk mögött. V.: Bodzay.

Sajóbábonyi VSE: Egyed – Turcsik, Laurinyecz (Sebők), Titkó (Bartók), Lukács, Varga K., Nagy P., Tóth I. (Borai), Mezőssy, Balogh A., Lakatos (Molnár M.). Edző: Vígh Ferenc.

Kisvárda MG tartalék: Odyntsov – Vass, Czérna (Kiriukhin), Sikorszki, Szőr, Gyüre (Bíró), Szentes (Honchar), Himics, Lukas, Savchenko, Kramár. Edző: Kocsis János.

G.: Himics (2). Jók: Egyed, Turcsik, Varga K., Balogh A., Tóth I., ill. az egész csapat.

Vígh Ferenc: – Addig, amíg a hibáinkat az ellenfeleink sorozatosan kihasználják, és mi elől helyezetbe is szinte alig kerülünk – pedig sokszor érkeztünk ma is kapu elé –, addig nem fogjuk győztesen elhagyni a pályát. Ma sokat tettünk azért, hogy pontot, pontokat szerezzünk, de sajnos, nem eleget, hogy győztesen hagyjuk el a pályát.

Kocsis János: – Az előzetesen megbeszélteket betartva, a körülményekhez alkalmazkodva játszottunk az első félidőben. A második játékrész elején a hazaiak mindent egy lapra feltéve támadtak, de igazi helyzetek nélkül, mi pedig magabiztosan védekeztünk. Megvolt a sansz a 11-essel, hogy hamarabb lezárjuk a mérkőzést, mint ahogy az sikerült a végén.


Tállya KSE – Sényő-Carnifex FC 5-0 (3-0)

Tállya, zárt kapuk mögött. V.: Leél-Őssy.

Tállya KSE: Tarr – Tóth Sz., Nyitrai, Tóth L. (Jano), Motkó, Kulcsár (Fazekas), Ohár (Minczér), Szegedi, Fenyőfalvi (Kelemen), Bihari, Serecin (Ondó). Edző: Lasztóczi Péter.

Sényő-Carnifex FC: Gagyi – Bodó, Klepács (Jócsák), Fabu (Schmidt), Budaházi (Boros), Farkas, Lizák, Magyar (Hadházi), Barcsay (Molnár), Kapacina V., Orosz. Edző: Imrő László.

G.: Serecin, Budaházi (öngól), Tóth L., Ohár, Kelemen. Jók: az egész csapat, ill. senki.

Lasztóczi Péter: – Gratulálok a csapatnak a nagyszerű játékához. Ez a teljesítmény már több hete bennünk volt, ma hála Istennek gólokban is megmutatkozott. További sok sikert a Sényő csapatának.

Imrő László: – Gratulálok a hazai csapatnak, ilyen arányban is teljesen megérdemelten nyertek. Továbbra is várunk az első tavaszi győzelmünkre, de ha így folytatjuk akkor ez nem fog sikerülni...


Putnok FC – Eger SE 2-2 (2-1)

Putnok, zárt kapuk mögött. V.: Sándor.

Putnok FC: Pápai – Sramkó (Gubacsi), Zimányi, Madarász, Katona B., Mahalek, Kelemen, Valach, Krén, Keményffy, Ádám (Kismarton). Csapatkapitány: Zimányi Ádám.

Eger SE: Varga – Valkay (Géringer), Vajda (Farkas), Olasz, Kis, Boros, Pál, Debreceni, Katona A., Hegedűs D., Nemes. Edző: Vitelki Zoltán.

G.: Madarász, Ádám, ill. Boros (2). Jók: senki, ill. az egész csapat.

Zimányi Ádám: – Az első félidőben, 2-0-s állásnál eldönthettük volna a mérkőzést, ehelyett rosszkor kaptunk egy csatlakozó gólt. A második félidőben akaratlanul visszahúzódtunk, sajnos, a végén ezt meg is büntették.

Vitelki Zoltán: – Nem olyan ritmusban kezdtük a mérkőzést, mint ahogyan szerettük volna, az ellenfél könnyen jutott kétgólos vezetéshez. A félidőben rendeztük a sorainkat és sokat tettünk azért, hogy egyenlítsünk.

A Diósgyőri VTK tartalék – Balassagyarmati VSE találkozót április 7-re halasztották, a vendégcsapat kérésére, koronavírusos megbetegedések miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!