Sportösszefoglaló

2021.03.31. 12:00

Kézilabda, labdarúgás, futsal

Nem csak a jégkorongban és a vízilabdában kiemelkedőek a borsodi sportolóink, hanem egyéb sportágakban is.

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Kézilabda: NB I/B

Férfi NB I/B,Keleti csoport, 14. forduló

Mizse KC – ÓAM-Ózdi KC (Lajosmizse, szerda 19.00)

Kocsis Csaba, az ÓAM-Ózdi KC megbízott edzője: – Az utóbbi időben elég mélyre kerültünk, elmaradtak az eredmények, és a játékunk sem hasonlított az őszi idényben nyújtott teljesítményre. Az a dolgunk, hogy mindkét szempontból elinduljunk fölfelé, ehhez azonban a keret valamennyi tagjától pozitív szemléletre van szükség. A Mizse KC jó formában van, talán az egész bajnokságot nézve a legkiszámíthatatlanabb játékra képes az alföldi együttes. Két nap állt rendelkezésünkre, hogy a lehető legjobban felkészüljünk belőlük. Ez a munka azonban inkább saját magunkról szólt. Természetesen átvettünk néhány olyan játékelemet, ami az ellenfélre jellemző, ez is segíthet abban, hogy ezen a hétközi mérkőzésen nagyot forduljon velünk a világ.


Labdarúgás: Magyar Kupa

Női Magyar Kupa, elődöntő

Diósgyőri VTK – Astra-ALEF HFC-Üllő (Diósgyőr, szerda 15.00)

Fórizs Sándor, a DVTK vezetőedzője: – Korábban is nyilatkoztam már, hogy nagyon szeretnénk harmadszor is kupadöntőt játszani. Különleges élmény finálét vívni, 2018-ban 3–1-re, míg 2019-ben 4–3-ra kaptunk ki a Ferencvárostól. Jó csapat az Astra, azonban a célunk ezúttal is a továbbjutás, bízom a lányokban.

A másik ágon ugyancsak szerdán, csak 17 órától rendezik meg az FTC-Telekom – MTK Hungária FC mérkőzést. A továbbjutás ismét egy mérkőzésen dől el, döntetlen esetén nincs hosszabbítás, rögtön tizenegyesrúgások következnek.


Futsal: NB II

Férfi futsal NB II. Keleti csoport, alsóház 2. forduló

Nyírbátori SC – Mádi FC 10–2 (4–1)

Mádi FC: Koroknai – Mirki, Balogh D., Szűcs Á., Bodnár. Csere: Czakó, Spéder, Takács, Farkas. Csapatvezető: Szűcs Ádám.

Mádi gólszerző: Bodnár, Balogh D.

Az alsóház állása (zárójelben a hozott bónuszpontok száma): 1. MVFC Berettyóújfalu 13 pont (7), 2. Nyírbátor 10 (4), 3. Mád 5 (5), 4. MEAFC-Miskolc 3 (3), 5. USE Nyírség FC 2 (2).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!