Női labdarúgás

2021.03.22. 09:45

A 94. percben egyenlített a Diósgyőr

A női labdarúgó NB I. 14. fordulójában a Fradi otthonába látogatott a DVTK.

2020104 Szombathely Simple Női Liga NB I. 6. forduló: HALADÁS-VIKTÓRIA FC - DVTK női bajnoki labdarúgó mérkőzés Fotó: Unger Tamás UT Vas Népe Képen: VACHTER FANNI, JÁNOSI NINETTA JULIANNA

Forrás: ÉM

Fotó: Unger Tamás

 

FTC-Telekom – Diósgyőri VTK 2–2 (1–1)

Budapest, zárt kapuk mögött. V.: Kiss A.

FTC-Telekom: Bednar – Nagy V., Hasanbegovic, Zlidnis, Mosdóczi – Pusztai, Fenyvesi, Ivanusa – Brandon (Kehrer, 74.), Marques (Papp, 83.) – Vágó (Cameron, 87.). Vezetőedző: Dörnyei Balázs.

Diósgyőri VTK: Shildkraut – Williamson, Nagy M., Palama, Barker – Voila (Bradic, 46.) – Stackel, Sandu, Vachter – Byrne, Vig (Higgins, 77.). Vezetőedző: Fórizs Sándor.

Gólszerző: Marques (11-esből), Vágó, ill. Sandu, Palama.

Dörnyei Balázs: – Folyamatosan kézben tartottuk a mérkőzést, a kezünkben volt az irányítás, sajnálom, hogy az elején közvetlenül elhibáztunk egy büntetőt. Jól lezártuk a területeket, különösen a második félidőben, a DVTK-nak nem is volt szinte helyzete, azonban az utolsó pillanatban elkövettünk egy fegyelmezetlenséget, feleslegesen reklamált az egyik játékosunk, és a szabadrúgást követően gólt kaptunk, ami két pontunkba került.

Fórizs Sándor: – Gratulálok a csapatnak, nagyot küzdött mindenki ezért a döntetlenért. Igazi sportemberek, akik sosem adják fel, örülök annak, hogy a 94. percben sikerült gólt lőni, ez a folytatásban erőt adhat a lányoknak.

(A borítókép illusztráció,m nem a mérkőzésen készült!)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!