NB III.

2021.02.28. 18:42

„Ilyen a futball, rosszul jöttünk ki a mai összecsapásból”

A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 22. fordulóját játszották vasárnap. Megyénk csapatainak eredményei.

Fotó: Kozma István

Mezőkövesd tartalék – Sényő 2-2 (1-0)

Mezőkövesd, zárt kapuk mögött. V.: Gál.

Mezőkövesd Zsóry FC tartalék: Kemenes – Iszák (Horváth T.), Sike, Baranyi, Bencze, Laczkó (Tóth D.), Kavtaradze, Meskhi, Konstantinos, Kamenar, Burai (Juhász). Edző: Takács Péter.

Sényő: Gagyi – Bodó, Klepács, Hadházi, Fabu (Barcsay), Kapacina K. (Molnár), Boros, Farkas, Lizák (Barta), Kapacina V., Orosz. Edző: Imrő László.

G.: Konstantinos, Bencze, ill. Lizák, Klepács. Kiállítva: Kapacina V. (74.). Jók: az egész csapat, ill. Bodó, Farkas, Lizák.

Takács Péter: – Kiváló első félidőt produkáltunk, a második félidő elején kicsit beszorultunk, de végig úgy éreztem, hogy a kontroll a miénk. Az első kapott gól után nem estünk szét és mentálisan erősek tudtunk maradni. Viszont ahhoz, hogy egy ilyen meccset le tudjunk hozni győztesen, nagyobb koncentrációra van szükségünk. Ha ez meg lesz, akkor nincs kitől félni ebben az osztályban és győzelmi reményekkel léphetünk pályára bárki ellen. Sok sikert kívánok a Sényőnek.

Imrő László: – Az első félidiei játékunk katasztrófális volt, de a másodikban nyújtottra már nem lehet panasz. Két egyéni hiba miatt hátrányba kerültünk,viszont dicséret illeti a csapatot amiért ki tudtak egyenlíteni. Ha nincs ez a két hiba, meg is nyerhettük volna a mérkőzést.


Putnok – Salgótarján 2-3 (1-2)

Putnok, zárt kapuk mögött. V.: Valu.

Putnok FC: Pápai – Mertse (Sramkó), Zimányi, Madarász, Galambosi, Csirszki (Stefán), Katona, Mahalek, Takács (Sipos), Krén, Keményffy. Edző: Fehér Balázs.

Salgótarján: Puporka – Hegedűs, Nemes, Sárközi, Bata (Bakos), Tarlósi (Gazdag), Szeles, Petrezselyem, Köböl, Skulka, Boros (Simó). Edző: Lakatos Béla.

G.: Katona, Zimányi (11-esből), ill. Skulka (2), Tarlósi. Jók: Galambosi, Keményffy, ill. Nemes, Szeles, Köböl, Skulka.

Fehér Balázs: – Három olyan gólt ajándékoztunk, amiből kettő kimondottan rosszkor jött. Hiába játszottunk mezőnyfölényben, a második félidőben nem tudtuk megfordítani a mérkőzést.

Lakatos Béla: – Az első félidőben kimondottan jól játszottunk, meg tudtuk szerezni a vezetést. A másodikban fegyelmezetten védekezünk, majd mi jöttünk ki jól egy gyors gólváltásból.


Tállya – Tiszafüred 2-4 (1-4)

Tállya, zárt kapuk mögött. V.: Leél-Őssy.

Tállya KSE: Tarr – Tóth Sz., Nyitrai, Minczér (Fazekas), Ohár, Szegedi (Kelemen), Fenyőfalvi, Bihari, Serecin, Bocsi, Jano (Ondó). Edző: Lasztóczi Péter.

Tiszafüred: Ladányi – Iván (Papp), Fehér, Barzsó, Bíró (Háda), Vincze (Szövetes), Csiki, Balogh, Barna, Mészáros, Szabó T. (Urbin). Edző: Dorcsák Zoltán.

G.: Serecin, Ondó, ill. Bíró, Fehér, Barna, Szabó T. (11-esből). Jók: Nyitrai, Bocsi, Ondó, ill. Barna, Szabó T., Fehér, Háda.

Lasztóczi Péter: – Gratulálok a Tiszafürednek, minden egyes hibánkat könyörtelenül kihasználta és 36 perc alatt lerendezte a mérkőzést. A második félidő bizonyos szakaszában azt játszottuk, amire képesek vagyunk, de ez ma kevés volt.

Dorcsák Zoltán: – Nagyon fontos győzelmet arattunk, igaz, nagyon sokat kell még fejlődnünk, de a lényeg a három pont.


DVTK tartalék – Sajóbábony 5-2 (1-2)

Miskolc, zárt kapuk mögött. V.: Sándor.

Diósgyőri VTK tartalék: Bukrán – Kalandadze, Ivánka, Makrai (Csávás), Schildkraut (Omarashvili), Cortes, Farkas M. (Gönczi), Jónyer (Zsemlye), Nagy Á., Karika (Zsiga), Kispál. Edző: Zsivóczky-Pandel Gyula.

Sajóbábony: Egyed – Turcsik, Laurinyecz, Faggyas (Borai), Lukács, Nagy P., Tóth I., Bartók (Molnár), Mezőssy (Sebők), Lakatos, Hegedűs. Edző: Vígh Ferenc.

G.: Makrai (2, egyet 11-esből), Cortes (2), Schildkraut, ill. Laurinyecz, Lakatos. Jók: Cortez, Makrai, Kispál, Ivánka, Zsemlye, Gönczi, Zsiga, ill. Lakatos, Laurinyecz.

Zsivóczky-Pandel Gyula: – Ellentétes félidőket produkáltunk a tavasz első bajnoki mérkőzésén. Az első félidőben nem találtuk a ritmust, lassan és körülményesen játszottunk annak ellenére, hogy korán vezetést szereztünk. A szünetben rendeztük a sorokat, játékrendszert nem váltottunk, de személyi cserék történtek. Ennek pozitív következménye lett a második félidőben, ami gólokban is megmutatkozott. Nagy iramot diktáltunk, stabilizáltuk a védekezésünket és előre felé játékban eredményesek voltunk. Ezeknek köszönhetően gyorsan megfordítottuk a mérkőzést. Összességében magabiztosan nyertük meg a találkozót, de tanulnunk kell az első és a második félidőből egyaránt. Bízunk benne, hogy Farkas Marci sérülése nem komoly, minél előbbi jobbulást kívánunk neki a csapat nevében.

Vígh Ferenc: – Az első félidőben maximálisan betartottuk azt, amit a mérkőzés előtt megbeszéltünk. A második játékrészben negyedóra alatt olyan kiütéses vereséget szenvedtünk, ami érthetetlen számomra. Dolgoznunk kell tovább, viszont ilyen hibákat nem követhetünk el, amiket a mai nap hátul produkáltuk.


DVSC tartalék – Tiszaújváros 2-1 (0-0)

Debrecen, zárt kapuk mögött. V.: Kovács.

DVSC tartalék: Hrabina – Korhut, Bene (Kozma), Juhász, Szabó Á. (Girdán), Talpalló, Kusnyir, Gellén (Jankelic), Maruscsák (Kovács R.), Füzfői (Tordai), Kovács G. Edző: Szatmári Csaba.

Termálfürdő Tiszaújváros: Tóth Cs. – Tóth M. (Bussy), Vincze, Kristófi, Gelsi, Pap (Benke), Csernák (Vámos), Lőrincz, Márton, Tóth Á., Lakatos. Edző: Gerliczki Máté.

G.: Girdán, Kovács R., ill. Kristófi. Jók: Korhut, Kovács G., Kovács R., ill. Vincze, Gelsi, Kristófi.

Szatmári Csaba: – Az első félidőben nem azt játszottuk, amit megbeszéltünk és szerettünk volna, gyámoltalanok voltunk. A második félidőben a cserék lendítettek a játékon és szerencsére sikerült megfordítani a mérkőzést.

Gerliczki Máté: – Nagyon sok energiát fektettek abba a játékosok, hogy győztesen tudjunk távozni, az összkép alapján az egy pont is komoly csalódás lett volna, nemhogy a nulla. Sok helyzetet kihagytunk, végül csak sikerült megszerezni a vezetést nagyon nagy munka árán és mégis üres kézzel távozunk. Ilyen a futball, rosszul jöttünk ki a mai összecsapásból sérülésekkel és eltiltással, a jövő héten ismét egy nehéz mérkőzés következik, de hamar lehet javítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!