NB II

2021.01.31. 11:00

„Szeretnénk jól, győztesen rajtolni”

A labdarúgás NB II., 22. fordulójában hazai pályán fogadja a KolorCity-Kazincbarcika SC a Kaposvári Rákóczi FC játékosait.

Molnár István

Fotó: Ádám János/Illusztráció

KolorCity-Kazincbarcika SC – Kaposvári Rákóczi FC (Kazincbarcika, vasárnap 17.00.)

Pacsi Bálint, a KolorCity-KBSC vezetőedzője: – Elkezdjük a bajnokság második részét, és szeretnénk jól, győztesen rajtolni. Azzal, hogy mi volt az ősszel Kaposváron, nem kívánok foglalkozni, hiszen nem én voltam az edző. Kielemeztük a Rákóczi játékát, minden edzőmeccsükről sikerült megszerezni a felvételt. Simon László videó­elemzőnk összefoglalókat, egyéni videókat és csapatvideót is szerkesztett nekünk. A keretünk alakulgat, örülök az újonnan érkezetteknek, így annak is, hogy az eddig kooperációban nálunk lévő Korbély Kristófot kölcsönbe meg tudtuk kapni a Diósgyőrtől, ami azért jobb, mert így egész héten velünk tud készülni. Szeretnénk felzárkózni a középmezőnybe, így nincs más választásunk, mint a három pont begyűjtése. A Barcikában a hosszabb ideje sérült Krauszra és Heilre még nem számíthat a szakvezetés, Oltean pedig sárga lap miatt hagyja ki a találkozót. A korábban maródi Mikló viszont már „rendes” edzést végez, így leülhet a kispadra.


A KBSC várható kezdőcsapata: Horváth L. – Majzik, Dávid, Fótyik, Farkas A. – Toma, Korbély, Tóth L., Oldal – Tóth-Gábor, Kovac.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!