sportösszefoglaló

2021.01.27. 12:30

Kosárlabda, kézilabda, futsal

Nem csak a vízilabdában és a jégkorongban kiemelkedőek a borsodi sportolóink, hanem egyéb sportágakban is.

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Kosárlabda: NB I./B

Férfi NB I./B Piros csoport, 11. forduló

MEAFC-Miskolc – Vasas Akadémia 80–84 (15–25, 25–20, 23–18, 17–21)

Miskolc, Egyetemi körcsarnok, zárt ajtók mögött. V.: Gál, Domán, Marton.

MEAFC: Kozák M. (17/6), Kozák B. (2), Orliczki M. (-), Tóth B. (8/6), Lippai (22). Csere: Homoki (13/3), Tóth V. (8), Tóth G. (6), Érsek (-), Béres (4). Vezetőedző: Szollár Gergely.

Szollár Gergely: – Amire felkészültünk, az nagyjából működött, sajnos az utolsó negyedben követtünk el pár érthetetlen hibát. A végjátékban voltak olyan szituációk, amikor lehetett volna másképpen is ítélni, de el kell fogadni, mert ez a játék része. A liga egyik legjobb csapatával szoros meccset vívtunk, ez mindenképpen biztató, azonban jó lenne már, ha a végjátékban a mi javunkra dőlne el az adott mérkőzés, mert ebben a hónapban ez már a harmadik olyan találkozónk, amely szorosan, de a vereségünkkel ér véget.


Kézilabda: Ligakupa

Férfi Ligakupa, C csoport, 4. forduló

Hatvani KSZSE – Mezőkövesdi KC (Gyöngyös, szerda 18.00)

Drizner Péter, a Mezőkövesdi KC edzője: – A továbbjutás szempontjából már tét nélküli az utolsó Liga-kupa-mérkőzésünk, ennek ellenére úgy készülünk, mintha egy bajnoki mérkőzést játszanánk. Közeledik ez az időszak, hiszen szombaton már egy nagyon fontos Magyar Kupa-találkozó vár ránk, amit nem mindegy, hogy milyen hangulatban várunk. A Hatvan elleni összecsapást nevezhetjük presztízs jellegűnek, mert korábbi játékosaink szerepelnek az ellenfél keretében, ezért természetesen szeretnénk bizonyítani. Azt várom, hogy a Gyöngyös elleni, idegenbeli fellépésünk után tovább csiszolódjon a játékunk, és ismét lépjünk előre a korábbi időszakhoz képest.


Labdarúgás: futsal

Férfi futsal NB II., Keleti csoport, 17. forduló:

MEAFC-Miskolc – MVFC Berettyóújfalu 2–1 (0–1)

MEAFC: Pallai – Balog, Varga L., Tóth N., Mészáros. Csere: Gergely, Hadházi, Nagy L., Czékus, Timkó, Farkas, Hanák. Játékos-edző: Pallai Gábor.

A MEAFC gólszerzői: Mészáros, Hadházi.

Kistarcsai VSC – Mádi FC 8–4 (4–3)

Mád: Czakó – Kramcsák, Szűcs Á., Titkó B., Bodnár. Csere: Farkas, Takács, Titkó G., Dorogi, Mirki, Balogh D., Spéder. Csapatvezető: Szűcs Ádám.

A Mád gólszerzői: Mirki (2), Kramcsák, Dorogi.

Kiállítva: Mezőfalvi (37.), ill. Balogh D. (37.).

Az állás: 1. Kistarcsa 36 pont, 2. Kincsem Futsal 25, 3. Maglód 25,… 8. Mádi FC 15,… 11. MEAFC-Miskolc 5.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában