DVTK

2021.01.07. 08:30

Friss középpályás, azonban régen játszott

A harmadik új embert is bemutatták szerdán Diósgyőrben.

Molnár István

Forrás: dvtk.eu

A kedden bejelentett horvát kapus Marko Malenica, valamint az észt balhátvéd Artur Pikk után szerdán újabb idegenlégiós érkezését adta hírül a DVTK NB I.-es labdarúgócsapata. Diego Zivulic horvát védekező középpályás és 28 esztendős. Helyi klubokon kívül futballozott a cseh FC Zlínben, aztán a szintén cseh Viktoria Plzenben, amelyik csapattal bajnoki címet szerzett (igaz, csupán 10 találkozón lépett pályára). 2018 nyarán a ciprusi Pafos FC-hez igazolt, ahonnan egy szezont követően, 2019 augusztusában a lengyel Slask Wroclawhoz távozott. Zivulic az előző idényben 19 meccsen futballozott a Slask színeiben, viszont a 2020/2021-es bajnokság őszi szezonjában nem kapott szerepet.

Hivatalosan kedd, január 5-e óta volt klub nélkül, a diósgyőri közleményben az nem szerepel, hogy a bajnokság végéig vagy tovább is számítanak-e a szolgálataira. Egyelőre a DVTK arról nem tájékoztatott, hogy a „régi” légiós kontingensből vagy magyar játékosok közül lesz, lehet-e távozó a téli szünetben.

(A borítóképen: Diego Zivulic)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!