DVTK gyorshír

2021.01.20. 22:02

A sereghajtó legyőzte az éllovast

Az éllovas Ferencváros hazai pályán 1-0-s vereséget szenvedett a sereghajtó Diósgyőrtől a labdarúgó OTP Bank Liga második fordulójából elhalasztott és szerdán pótolt mérkőzésén.

Budapest, 2021. január 20. A diósgyõri játékosok gólöröme a labdarúgó OTP Bank Liga 2. fordulójából elhalasztott Ferencvárosi TC - Diósgyõri VTK mérkõzésen a Groupama Arénában 2021. január 20-án. MTI/Szigetváry Zsolt

Forrás: MTI

Fotó: Szigetváry Zsolt

Az első félidőben a hazaiak játszottak fölényben, de a DVTK letámadása az első félóra után egyre jobban működött, gól azonban nem esett. A második félidő is hasonló koreográfia szerint zajlott egészen a hajráig, amikor 84. percben a diósgyőriek szabadrúgáshoz jutottak, majd az újonc és csereként beálló Asmir Suljić góljával vezetést szerzett a DVTK. A hátralévő percekben oroszlánként küzdve sikerült megőrizni az előnyt, és győzelemmel kezdeni 2021-et.

Ferencvárosi TC – Diósgyőri VTK 0-1 (0-0)

Budapest, Groupama Aréna, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Pintér Csaba (Szert Balázs, Huszár Balázs; Karakó Ferenc, Erdős József).

FTC: Dibusz – Botka, Blažić, Dvali, Heister – Kharatin, Laïdouni – Zubkov, Nguen, Somália – Uzuni. Vezetőedző: Serhiy Rebrov.

DVTK: Antal – Grgić, Milović, Hegedűs J., Soldo – Márkvárt, Živulić, Max – Dražić, Grozav, Ivanovski. Vezetőedző: Zoran Zekić.

Csere: Botka helyett Lovrencsics G. és Zubkov helyett Isael a 69., Grozav helyett Rui Pedro a 76., Nguen helyett Gera D. és Nguen helyett Sigér D. a 76., Dražić helyett Hasani és Ivanovski helyett Suljić a 83., Kharatin helyett Škvarka a 86., Suljić helyett Karan a 88. percben.

Sárga lap: Márkvárt a 39., Dvali az 55. percben.

Gólszerző: Suljić (0-1) a 84. percben.

Részletes beszámoló a mérkőzésről hamarosan!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!