Foci aranyköpések

2020.12.12. 20:00

„Otthonról labdarúgó mérkőzésre indultam, de sajnos Besenyőben favágó edzést tartottak”

Ismét itt a december, és bár egyelőre megyei foci nélkül maradtunk, idén is elhoztuk nektek a legjobb edzői aranyköpéseket.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Ezen a héten a szeptemberben született beszólások következnek, jó szórakozást!


Takács István (Sajósenye): „Helyzeteink alapján biztos győzelmet arathattunk volna, de mivel a mérkőzést gólra játsszák, így a döntetlen igazságosnak mondható.”


Bezsilla Zoltán (Rudabánya): „ …az ifjúsági csapatunknál hatalmas önértékelési és tudásbeli gondok vannak. Ha ma a kurityáni női csapatot küldöm fel helyettük, jobban helytálltak volna.”


Hornyák Zoltán, csapatvezető (Korlát): „A mérkőzés, amikor a bíró belefúj a sípjába, meg szokott kezdődni. Mi az első félidőben az öltözőben maradtunk, a másodikban mentünk az eredmény után, de ennyi volt benne.”


Szarka Zsolt, szakosztályvezető (Gönc): „Kút mélyén ragyogunk.”


Tóth Barnabás (Sajóvámos): „Köszönjük a pálinkát Szemán Daninak, és sok sikert a továbbiakban a vadásziaknak.”


Becánics Zsolt (Szikszó): „A hajnalomat a csajok elrontották, de a fiúk ezzel a délutánnal cserébe kiengeszteltek.”


Kuti Zsolt (Telkibánya): „Szív és akarat nélkül ezt a játékot nem lehet játszani.”


Jóner Gábor (Szirmabesenyő): „Ezzel a mai meccsel vallatni lehetett volna…”


Becánics Zsolt (Szikszó): „Otthonról labdarúgó mérkőzésre indultam, de sajnos Besenyőben favágó edzést tartottak. 2-1-re vezettünk, amíg szét nem rúgták a csapatomat. Többek szaladtam ápolni, mint betegszállító koromban.”


Tóth Barnabás (Sajóvámos): „Gusztustalan csapat ellen szoros mérkőzésen sikerült megszereznünk a három pontot. Jobbulást kívánunk az ököllel kiütött játékosunknak.”


Bodnár Zsolt (Megyaszó): „Egy bajnokságra való helyzetet hagytunk ki, a hazai csapat két helyzetből kettőt berúgott, ilyen a foci…”


Dr. Zelenák Ádám, csapatvezető (Tokaj): „A »szokásos« karcsai mérkőzés, a tíz emberrel védekező hazaiakkal nem tudtunk mit kezdeni. Ajándék büntetővel maradtunk alul, ettől függetlenül ilyen impotens támadójátékkal nem lehet meccset nyerni.”


Jóner Gábor (Szirmabesenyő): „Ezt a mérkőzést már a Szirmabesenyő táblánál elvesztettük. Ellenfelünk befűzte az oktató filmet, mi meg jó diák módjára végignéztük közelről.”


Becánics Zsolt (Szikszó): „Igaz, hogy rúgtunk három gólt, de nem érdemeltünk sajnos győzelmet. A kondi kevés, ezt remélem a csapatunk is észrevette. Tóth Tibor sport barátunknak üzenem, hogy álljon elénk és mondja meg, hogy milyen posztot szeretne betölteni a csapatnál, mert neki semmi nem jó.”


Fazekas Péter (Taktaharkány): „Nagyon rossz talajú pályán, lélektelen játékkal, rossz hozzáállással kaptunk ki. 15 perc focival nem lehet mérkőzést nyerni.”


Kovács József (Bükkzsérc): „Olyan volt a játékvezetés, mint a pálya talaja: alkalmatlan a futballhoz.”


Kovács György (Tiszakeszi): „Újra egy jó csapatot győztünk le. Lehet, hogy mi is jó csapat vagyunk?”


Farkas Csaba (Bogács): „Sajnos nem rúgtuk meg azt az egy gólt, de nem is lett volna igazságos. Ahogy Tuskó Hopkins mondaná: fel a fejjel!”


Becánics Zsolt (Szikszó): „Sajnos ma a csapatom olyan volt, mint Mályinkán a térerő: hol volt, hol nem volt.”


Tóth Barnabás (Sajóvámos): „Részvétünk azoknak, akik végignézték ezt a mérkőzést…”


Orlóczki Tibor (Encs): „Ezen a mérkőzésen a szertáros többet futott vízért, mint a játékosaim. Langyos volt mindenki, beleértve a bírót is.”


Szabó László, elnök (Aszaló): „A játékvezető a lesgóllal és a kettős kiállítással (amelyből az első nevetséges volt), megadta a mérkőzés alaphangját. Ugyanakkor ez nem lehet mentség az enervált, akaratgyenge következő ötven percre. Elnézést kérek a kiállított játékos viselkedéséért, természetesen a keletkezett kárt az egyesületünk megtéríti. Eddig sem volt ránk jellemző ez a viselkedés, és garantálom, hogy ezután sem lesz.”


Vass László (Emőd): „Mi a focival foglalkoztunk a mi kis szerény stílusunkban, az ellenfél pedig a játékvezetéssel. A mi hozzáállásunk volt a kifizetődőbb.”


Susnyak Ladislav (Hidasnémeti): „A mai napon a magyar foci összes szégyene jelen volt.”


Zselenák Viktor (Nyékládháza): „A mérkőzésen hoztuk a szokásost, az első félidő parádé, a második káosz. Ha megtanulunk a második félidőben is futballozni, akkor a pontok is jönni fognak, addig is marad a szokásos…”


Kertész Péter (Mezőkeresztes): „Elfogytunk, szétestünk és ma mindent megvalósítottunk amit nem kértem.”

(Borítóképünk illusztráció!)

https://boon.hu/sport/helyi-sport/ez-olyan-nehez-szules-volt-mint-egy-harmas-ikreke-5016475/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!