Foci aranyköpések

2020.12.05. 20:00

„Ez olyan nehéz szülés volt mint egy hármas ikreké…”

Ismét itt a december, és bár egyelőre megyei foci nélkül maradtunk, idén is elhoztuk nektek a legjobb edzői aranyköpéseket.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Ismét itt a december, és bár egyelőre megyei foci nélkül maradtunk, elhoztuk nektek a legjobb edzői aranyköpéseket. Ezúttal 2020. augusztusából olvastuk vissza a labdarúgó megye I-es és megye II-es nyilatkozatokat. Meghökkentő, felháborodott, vicces, vagy akár érzékletes hasonlattal írták le a mérkőzéseket a lefújást követően, ezekből szemezgettünk.


Berencsi László (Garadna): „Hála istennek túl vagyunk egy 90 perces szenvedésen.”


Nagy László (Szerencs): „A mai mérkőzés egyetlen pozitívuma, hogy egy góllal többet rúgtunk, mint az ellenfél. Négy–kettes vezetésünk tudatában, fogalmam nincs, hogy mi játszódott le a játékosok fejében.”


Szemán János (Alsóvadász): „A mai eredmény, szerintem a nagy meleg számlájára írható. Gratulálok fiamnak, és a menyemnek házasságkötésük alkalmából, de azért annyi gyereket ne vállaljanak, mint amennyi gólt kaptunk.” (Alsóvadász – Parasznya 0-9)


Szaniszló Richárd (elnök, Szendrő): Szerintem hagyjuk, mert nem szeretném, ha sértődés lenne. Talán csak annyit: kisebb arc kell, és több alázat.”


Farkas Csaba (Bogács): „Ez olyan nehéz szülés volt mint egy hármas ikreké, pedig csak 3 pont született.”


Kurucz Levente (csapatkapitány, Mályi): „A táj szépsége annyira megbénított minket, hogy elfelejtettünk csapatként játszani.”


Beczánics Zsolt (Szikszó): „Az Északi »el clásicón« számomra csak az eredmény elfogadható, mivel közel 70 percet emberhátrányban játszottunk.”


Hegedüs László (elnök, Parasznya): „Akaratgyenge hozzáállás, nagyképűséggel párosítva = nulla játék, de ezért is 3 pontot adnak. Szent István óta vártunk egy ilyen megváltóra: Isten éltessen Mester!”


Farkas Csaba (Bogács): „Voltak jó periódusaink, de sok még a hiba, fiatalok vagyunk és bohémek, de majd bele öregszünk…”


Orlóczki Tibor (Encs): „Szántón ma nem szántottuk fel a pályát, de megérdemelten győztünk.”


Vass László (Emőd): „Sajnos ez rosszabb volt mint a múlt heti, amíg nem lesz vér a megfelelő helyen, ilyen eredményre számíthatunk.”


Orlóczki Tibor (Encs): „Visszanyalt a fagyi, ma rossz arcát mutatta csapatom a múlt héthez képest.”

(Borítóképünk illusztráció!)

https://boon.hu/sport/helyi-sport/akaratgyenge-futballista-utanzatok-vagyunk-3988173/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!