Foci aranyköpések

2020.12.19. 20:00

„A mai mérkőzésre az volt a mottónk, hogy győzelem vagy Szibéria”

Ismét itt a december, és bár egyelőre megyei foci nélkül maradtunk, idén is elhoztuk nektek a legjobb edzői aranyköpéseket.

Bukovenszki-Nagy Eszter

December harmadik hétvégéjén lássuk, milyen hajmeresztő vagy kacagtató nyilatkozatok láttak napvilágot októberben a megyei foci edzőktől. Jó szórakozást!


Orlóczki Tibor (Encs): „Alkalmatlan pályán a lelkes hazaiak megérdemelték a győzelmet az üveglábú és akaratgyenge csapatom ellen.”


Vass László (Emőd): „A mai mérkőzésre az volt a mottónk, hogy győzelem vagy Szibéria. Jelenleg még nem indulunk a Transzszibériai Expresszel.”


Orlóczki Tibor (Encs): „Tovább tart a hazai vereségsorozatunk. A vasúti gyorsvonat átszaladt rajtunk, na de nem haltunk meg…”


Bodnár József (Parasznya): „Hofi Géza rég megmondta, hogy Magyarországon az egy főre jutó bunkók száma két fő, de én tudok egy helyet ahol 3 fő és akkor még finoman fogalmaztam.”


Simon Imre (Onga): „A mai mérkőzés előtt, ha lett volna ifi meccs ki sem tudtunk volna állni. Ez mindent elmond a mérkőzésről. Öt felnőtt játékosunk volt a kezdőben. Azt azért még halkan hozzátenném, hogy ami évek óta Ongán labdarúgás címen működik az szánalmas és szomorú. Köszönöm azoknak a játékosoknak, akik a mai mérkőzésen megjelentek és próbáltak helytállni.”


Zimányi Adrián (Mályinka): „Gratulálok a vendégeknek, agresszív, olykor durva játékuk meghozta gyümölcsét. A három gráciának valaki szóljon, hogy ez már nem a Bozsik program.”


Bodnár József (Parasznya): „A mi teljesítményünkről annyit: kellemesek voltunk, mint a délutáni smink.”


Nagy László (Szerencs): „A mai mérkőzésnek sajnos semmi sportértéke nem volt, sajnálom a nézőket, hogy ezt végig kellett nézniük.”


Pangyelka András (Mezőzombor): „Szégyen, ennél nincs lejjebb. A két csapatunkból tudtunk 14 játékost összeszedni. A kapusunk emberfeletti teljesítménye mellett kaptunk ennyi gólt.” (Pálháza – Mezőzombor 13-0)


Berencsi László (Garadna): „Ígéret, veszekedés, kudarc…”


Koczka Sándor (Tiszalúc): „Szégyelljük magunkat, néhányan legalábbis… Egy hónappal ezelőtti önmagunkhoz képest egy serdülő csapat szintjére kerültünk.”


Becánics Zsolt (Szikszó): „Sajnos ma nem a két csapat volt a főszereplő, de rajtuk kívül bomba gólok, jó vendégcsapat, ajándék büntető, meg még sorolhatnám, de mára vége!”


Tóth Barnabás (Sajóvámos): „Ha fogadni lehetett volna a mérkőzésre, biztos, hogy bundabotrány miatt eljárás indulna a csapat ellen.”


Bodnár Zsolt (Megyaszó): „Nehéz talajú pályán játszottunk egy vízilabda eredményt.” (Gönc – Megyaszó 7-3)

(Borítóképünk illusztráció!)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!