Aluinvent-DVTK

2020.11.28. 11:00

„Várjuk a meccset, a győzelem megszerzése érdekében lépünk pályára”

A női kosárlabda NB I, 8. fordulójában hazai pályán fogadja az Aluinvent-DVTK a PEAC-Pécs játékosait.

20201021 Miskolc fotó: Kozma István KI Észak-Magyarország Aluinvent DVTK - PINKK Pécsi 424 Női Kosárlabda Klub NBI női kosárlabda mérkőzés. képen: Pusztai Petra #3

Forrás: ÉM

Fotó: Kozma István

Női kosárlabda NB I, 8. forduló

Aluinvent-DVTK – PEAC-Pécs (Miskolc, városi sportcsarnok, szombat, 18.30)

Földi Attila, az Aluinvent-DVTK vezetőedzője: – Elsősorban reakcióra számítok a csapattól, mindarra, amit szerdai meccsről beszéltünk. A téma a védekezés és a fegyelem volt, ebben a két dologban fel kell javulnunk, a nehézségeinktől függetlenül. Kevesebben vagyunk, mint egy hete, hiszen Pusztaira betegsége miatt, – ahogy szerdán, a Zalaegerszegi TE NKK elleni győztes meccsen, – most sem számíthatunk, és a távozott Vitolával is kisebb a rotációs lehetőségünk. A lett válogatott helyett szeretnénk új játékos igazolni, vannak potenciális jelöltek, de kapkodás nélkül szeretnénk a legjobb döntést hozni. Azt nem tudom, hogy ellenfelünk milyen kerettel érkezik, hogy a koronavírus mennyire hátráltatja a munkájukat, de nem szeretném, ha kellemetlen meglepetés érne minket. Várjuk a meccset, a győzelem megszerzése érdekében lépünk pályára, úgy érzékelem, hogy tiszta fejekkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!