Kazincbarcikai SC

2020.10.25. 14:30

„A hangulatunkra, közérzetünkre pozitívan hatnak a győzelmek, de mindent a helyén kell kezelnünk.”

A labdarúgó NB II., 13. fordulójában a KolorCity Kazincbarcika SC ellenfele a Szombathelyi Haladás.

Molnár István

Vitelki Zoltán

Forrás: ÉM

Fotó: Vajda János

KolorCity Kazincbarcika SC – Szombathelyi Haladás

(Kazincbarcika, vasárnap 17.00)

Vitelki Zoltán, a KolorCity Kazincbarcika SC vezetőedzője: – A Szentlőrinc ellen sikerült folytatni a jó, a győzelmi szériánkat, annak ellenére is, hogy egy kicsit nyögvenyelős volt a játékunk. A három pont, az mindentől függetlenül három pont, viszont azon leszünk, hogy legközelebb jobb teljesítményt nyújtsunk. A hangulatunkra, köz­érzetünkre pozitívan hatnak a győzelmek, de mindent a helyén kell kezelnünk. Az itthoni mérlegünk finoman fogalmazva sem a legjobb, de azt gondolom, hogy egy olyan sorozat, mint amiben vagyunk, önbizalmat kell hogy adjon mindenkinek. Egyszerűen csak hinni kell abban, hogy annak a munkának, amit a hétköznapokon elvégzünk, saját pályánkon is meglesz az eredménye. Vasárnap egy nagy múltú csapat érkezik hozzánk, olyan, amelyik kellően össze van rakva. A Haladásnál vannak gyors, kreatív játékosok, stabil futballt nyújtanak, stílusosan próbálnak játszani. Mindent összevetve: más célunk nem lehet, mint a három pont begyűjtése. Amennyiben megnézzük az előttünk álló két hetet, akkor az úgy néz ki, hogy november 8-ig megvívunk négy bajnoki mérkőzést, illetve a jövő héten egy kupatalálkozót. Erőltetett menet lesz, de szeretnénk mindegyiket a lehető legjobb eredménnyel lehozni.

A Barcikában Heil és Krausz továbbra is maródi, viszont letelt Németh és Toma eltiltása, rájuk már számíthat a szakvezető.


A KolorCity Kazincbarcika SC várható összeállítása: Horváth L. – Majzik, Dávid Z., Fótyik, Mikló – Tóth L., Tóth B., Oltean, Oldal – Kovac, Toma.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!