kézilabda

2020.09.13. 10:15

„Nehéz megmondani, hogy félig tele, vagy félig üres a pohár.”

Az ózdi és a mezőkövesdi férfi kézilabda csapat mérkőzött meg az NB I/B, Keleti csoport, 1. fordulójában.

 

ÓAM-Ózdi KC vs. Mezőkövesdi KC 29-29 (18-16)

Ózd, 300 néző. V: Horváth P., Marton B.

ÓAM-Ózdi KC: Nagy D. – Hangyel N . (3), Tóth Patrick (1), Benák K. (6), Csabai G. (2), Nyeste B. (5), Lestál M. (9). Csere: Ulicsínyi (k), Tóth Patrik (1), Bécsi Á. (1), Zsigmond G. (-), Kocsis Cs. (1), Nagy A. (-). Edző: Szakál György.

Mezőkövesdi KC: Pásztor – Jancsó N. (7), Fekete D. (2), Boda T. (1), Szöllősi O. (1), Kovács B. (9), Szabó D. (-). Csere: Varga I. (k), Rosta B. (3), Csörgő K. (2), Gulácsi B. (2), Dócs (-), Sárosi B. (2). Edző: Drizner Péter.

Hétméteresek: 5/5, ill., 5/3.

Kiállítások: 6 perc, ill. 8 perc

Szakál György: – Nehéz megmondani, hogy félig tele, vagy félig üres a pohár. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, de az első félidő hajrájában magunkra húztuk a Kövesdet. A folytatásban sokáig a vendégek irányítottak, de az utolsó tíz percben egy teljesen új meccs kezdődött. Izgalmas végjátékban tartottunk itthon egy pontot, gratulálok a játékosoknak a hozzáállásért.

Drizner Péter: – Az első félidő alapján azt gondoltam, hogy nagyobb vereségbe is beleszaladhatunk a nyitányon. Szerencsére a fordulás után a csapat megérkezett a mérkőzésbe, onnantól kezdve reális esélyünk lett a pontszerzésbe. Gratulálok a csapatnak, mert bebizonyították, hogy van tartásunk, ami a jövőben sokat érhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!