DVTK

2020.07.12. 11:00

Három edzőmeccset terveznek a DVTK-nál

A kassaiak ellen játsszák az első felkészülési mérkőzésüket a diósgyőriek.

Berecz Csaba

DVTK vs. Kisvárda

Fotó: Vajda János

Mint arról már beszámoltunk: a Diósgyőri VTK NB I.-es labdarúgócsapata a jövő héten kezdi meg a felkészülést. A keret tagjai, csoportokra bontva először hétfőn találkoznak, ekkor orvosi vizsgálaton vesznek részt, majd fizikai állapotfelmérés következik (izomerőmérés, spiroergometriai terheléses élettani vizsgálat). Három nap alatt végeznek ezekkel, és ezek után a teljes keret csütörtökön lesz együtt először, ekkor vezényli a csapatnak az első foglalkozást Feczkó Tamás vezetőedző.

Az augusztus 15-i bajnoki rajtra készülő piros-fehérek a tervek szerint végig hazai környezetben készülnek, és három edzőmérkőzést játszanak. Az elsőt két hét múlva Diósgyőrben, a szlovák kis testvér, az északi szomszéd második vonalában szereplő kassai gárda ellen. A diósgyőriek rá egy hétre az Újpest FC ellen meccselnek, a főpróbát pedig augusztus 8-án tartják, valószínűleg egy NB I.-es gárda ellen, de hogy hol és pontosan ki ellen játszanak, az majd csak

a bajnoki sorolás után dől el.

Mint arról beszámoltunk: a DVTK még két játékost szeretne igazolni, és lehet, hogy az egyik a korábban a Mezőkövesd Zsóry FC-nél is megfordult 27 éves támadó, Stefan Drazic lehet. A szerb játékoson kívül szóba került még a DVTK-nál a nigériai Haruna Garba leigazolása, ugyanis a 26 éves csatárt jelenlegi klubja, az NB II.-be kiesett Debreceni VSC kölcsön akarja adni egy NB I.-es csapatnak.

DVTK-edzőmeccsek

Július 25. (szombat) 17.00: DVTK – FC Kosice (DVTK Stadion)

Augusztus 1. (szombat) ?: DVTK – Újpest FC (a helyszín és a kezdési időpont később kerül meghatározásra)

Augusztus 8. (szombat) ?: DVTK–? (a helyszín és a kezdési időpont később kerül meghatározásra)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában