Év Sportolója Gála

2020.05.12. 17:00

Sokoldalú vezető

A többdiplomás Szabó László az egyik legaktívabb alakja a honi közéletnek.

Kolodzey Tamás

Forrás: ÉM

Fotó: ROTH TAMAS

Neve összeforrt az Év Sportolója Gála ünnepséggel is.

Sok húron játszik

Több tisztségben kóstolt bele a politikai életbe, a kommunikációs és sajtószakmába, az oktatásba, az üzleti életbe, néhány esztendeje pedig a sportmozgalom oszlopos tagja. Betöltötte az egykori Ifjúsági és Sportminisztérium helyettes államtitkári posztját, belekóstolt az egyesületi életbe, a Budapesti Egyetemi Atlétikai Club elnökségének tagja lett. A Magyar Paralimpiai Bizottság elnökeként tette le névjegyét, az országos sportvezetők közül munkaterületén kiemelkedik szorgalmával, elhivatottságával és érdekérvényesítő képességével. Egy évvel ezelőtt tett egy újabb csavart, elvállalta a Magyar Sakk Szövetség elnöki tisztét, és most azon fáradozik, hazánk valamikor sakkolimpiának adjon otthont.

Az ötödik „ikszét” februárban betöltött Szabó László neve összeforrt az Év sportolója díjkiosztó ünnepséggel is: a Nemzeti Színházban rendezett gálákat kreatív menedzserként rakja össze, minőségében fontos partnere a Magyar Sportújságírók Szövetségének és az M4 Sportnak.

(A borítóképen: Szabó László)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!