Szabadidősport

2020.05.21. 12:30

Nem júniusban rendezik meg, hanem később

Elhalasztották a Bükki Hegyi Maratont, de a szervezők mindenképpen pótolnák, még az idén.

Forrás: ÉM-Archívum

A 28. Bükki Hegyi Maraton szervezőbizottsága azt közölte, hogy a május első napjaiban, a kormány által kihirdetett újabb koronavírus-járvány miatti korlátozás értelmében augusztus 15-ig futóversenyeket sem lehet rendezni. Ebből adódóan a 2020. június 13-ra kiírt 28. Bükki Hegyi Maraton – Kisgyörgy Ádám Emlékverseny elnevezésű nemzetközi terepfutó-viadalukat is el kell halasztaniuk.

A rendező Marathon Club Miskolc tagjai azonban – a hazai versenynaptárt figyelembe véve – arra törekednek, hogy Magyarország első hivatalos terepfutóversenyét ebben a rendkívül nehéz szezonban is életre tudják hívni. Mint közleményükben szerepel: „rajtunk nem fog múlni, folytatjuk az előkészítő munkát, hogy az eddig megszokott színvonalon várjunk benneteket Miskolcon, a Bükk hegységben! Az új, várhatóan őszi időpont egyeztetés alatt van, hamarosan jelentkezünk a dátummal!”

(A borítóképen: Több százan indulnak a versenyen)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában