terepfutó verseny

2020.05.07. 12:00

Hivatalos: a Bükki Hegyi Maraton is elhalasztva

Az újonnan életbe lépett intézkedések nyomán most már bizonyos, hogy nem rendezik meg a tervezett időpontban a 28. Bükki Hegyi Maraton-Kisgyörgy Ádám Emlékversenyt, melyről a szervezők hivatalos tájékoztatást adtak ki.

Horváth Imre

Fotó: Bujdos Tibor

„A május első napjaiban, a kormány által kihirdetett újabb koronavírus-járvány miatti korlátozás értelmében augusztus 15-ig sajnos futóversenyeket sem lehet rendezni.

Ebből adódóan a június 13-ra kiírt 28. Bükki Hegyi Maraton-Kisgyörgy Ádám Emlékverseny elnevezésű nemzetközi terepfutó viadalunkat is el kell halasztanunk.

Mi, a rendező Marathon Club Miskolc tagjai – a hazai versenynaptárt figyelembe véve – arra törekszünk, hogy Magyarország első hivatalos terepfutó-versenyét ebben a rendkívül nehéz szezonban is életre tudjuk hívni.

Rajtunk nem fog múlni, folytatjuk az előkészítő munkát, hogy az eddig megszokott színvonalon várjunk benneteket Miskolcon, a Bükk-hegységben! Az új, várhatóan őszi időpont egyeztetés alatt van. Kis türelmeteket kérjük, hamarosan jelentkezünk a dátummal!” – írták.

(A borítóképen: A tavalyi versenyen)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!