SUSI

2020.03.22. 09:30

A kabalájuk is pályára lépett

Tizenharmadszor tartott sportfesztivált a Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola.

Kolodzey Tamás

Forrás: ÉM

Az Árpád Vezér Gimnázium csarnokában a napokban tartott nagyszabású eseményen felvonult a SUSI teljes családja: pályára léptek a sportolók, a szülők, az edzők, a vezetők és a szimpatizánsok.

Mindenki pályán volt

– Több mint kétszáz igazolt versenyző mutatkozott be – mondta Belicza János, a SUSI elnöke. – Egyesületünk mind a hét szakosztálya – kézilabda, szivacskézilabda, torna, futsal, teqball, röplabda, labdarúgás – képviseltette magát a gálán. Egy gombostűt sem lehetett leejteni az intézményben, ahol a rokonok, barátok, hozzátartozók és a meghívott vendégek is jelen voltak. Két új program színesítette a fesztivált: az immáron megszokott cukor­ágyú mellett Dobj egy plüsst elnevezéssel kedveskedtünk a rászoruló gyermekeknek és azon intézményeknek, amelyek hasznát veszik a játékoknak.

Az ünnepségen bemutatták a nagyközönség számára a SUSI-család új tagját: a farkas mint kabalaállat a porondra is lépett Aros János polgármester felajánlásának köszönhetően. A diákok óriási szeretettel fogadták, és jobbnál jobb fotók készültek a jelképpel.

Felszerelést kaptak

A ceremónián – köszönhetően a taónak – az egyesület elnöksége felszereléseket ajándékozott a sportolóknak, akik négymillió-kétszázezer forint értékű adománnyal gazdagodtak, a szülőknek pedig fogadással kedveskedtek.

(A borítóképen: A SUSI Sportfesztivál szereplői)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!