NB III.

2020.01.10. 19:00

Végkifejlet Ózdon: már hivatalosan sincs tovább

Az NB III-as Keleti csoportban így tizenöt csapat folytatja a küzdelmet.

Gábor Lukács (jobbra, 11) a DVTK tartalék elleni mérkőzésen

Forrás: Illusztráció/ÉM

A Magyar Labdarúgó Szövetség Fellebbviteli Bizottsága január 6-i ülésén foglalkozott az NB III-as Ózdi Kohász SC ügyével, és az alábbi határozatot hozta.

Érdemi vizsgálat nélkül

„A Magyar Labdarúgó Szövetség Fellebbviteli Bizottságának elnöke a Magyar Labdarúgó Szövetség hatályos fegyelmi szabályzata 58. § (2) bekezdése b- pontja 3. és 4. alpontjaiban foglalt jogkörében, a január 2-án az Ózdi Kohász Sport Club részéről beérkezett FEB-76/2019-20 számú, elsőfokú fegyelmi határozattal szemben benyújtott fellebbezését érdemi vizsgálat nélkül, tárgyalás mellőzésével elutasítja, tekintettel arra, hogy a fellebbezést nem az előírt határidőig nyújtották be, valamint a fellebbezési díjat határidőn túl fizették meg. Jelen határozat ellen további fellebbezésnek nincs helye nincs.” – írta az MLSZ a honlapján.

Mindez azt jelenti, hogy az NB III-as bajnokság Keleti csoportjában az Ózdi Kohász SC kizárását követően – immáron végérvényesen – tizenöt csapat folytatja a küzdelmeket. Ennek következtében a Magyar Kupában a legjobb nyolc közé kerülésért az NB I-es Kaposvári Rákóczi lesz az élvonalbeli bajnokság harmadik helyén álló Mezőkövesd Zsóry FC ellenfele – és nem az eddig a szakaszig szintén eljutott ózdiak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!