Gyuri bácsi

2019.12.20. 15:30

Miniszterelnöki köszöntés a diósgyőri legendának

Sok barát és rengeteg szurkoló mellett Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke is köszöntötte 70. születésnapja alkalmából Veréb Györgyöt, a DVTK élő legendáját.

Veréb Györgyöt köszöntötték

Forrás: dvtk.eu

– Szeretném minden focirajongó és egykori futballista nevében megköszönni Önnek mindazt, amit kivételesen eredményes pályafutása során játékosként, edzőként és sportvezetőként a magyar labdarúgásért tett – olvasható többek között Orbán Viktor levelében, melyről a klub adott hírt honlapján. – Engedje meg, hogy 70. születésnapja alkalmából a gratuláló családtagok, barátok és pályatársak mögé sorakozva tisztelettel köszöntsem, feledhetetlen ünneplést és jó egészséget kívánjak Önnek. Isten éltesse sokáig!

– Az elmúlt 70 évben sok mindent átéltem az életben és a labdarúgó pályákon, mégis óriási meglepetés és még nagyobb megtiszteltetés volt kézhez venni Orbán Viktor üdvözlő sorait. Köszönöm szépen neki, és mindenkinek, aki felköszöntött! – fejezte ki örömét Veréb György.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában