Kézilabda Magyar Kupa

2019.12.11. 15:30

Az esélyek és a plusz energia

A férfi Magyar Kupa IV. fordulója keretében szerda este Heves megyében küzd az MKC.

Kolodzey Tamás

A legjobb nyolc közé jutásért 18 órától játsszák HE-DO B. BRAUN Gyöngyös – Mezőkövesdi KC mérkőzést.

A hazaiak esélyesebbek

– Négy meccses darálóban vagyunk – mondta Buday Dániel, a borsodiak vezetőedzője. – Kellemes meglepetés volt számunkra a hétfő esti a veszprémi bajnoki mérkőzés, amelyhez mindenki hozzátette a magáét. A nagyok és a kicsik egyaránt jó dolgokat csináltak, persze jól tudjuk, hogy tét nélkül könnyebb kézilabdázni. Azt szeretném, ha Gyöngyösön is ugyanolyan felszabadultan küzdenénk, mint a Dunántúlon. A kupában a hazai gárda az esélyes, mi azonban beleállunk a találkozóba és majd meglátjuk, hogy mit tudunk kiszedni belőle. A még meglévő, vagy a maradék energiánkat persze még a szombati, ugyancsak a Gyöngyös elleni élvonalbeli fellépésünkre tartogatjuk.

Frontba dobták

Hétfőn este a piros-fehérek három „gyereket”, Csörgőt, Pelyhét és Szepesit dobtak a frontba. A szakvezető kedden délelőtt arról számolt be, hogy a stábjával még megbeszéli, mekkora terhelést tegyenek rájuk, közülük esetleg ki szerepeljen szerdán és ki szombaton.


Kézilabda: a program

Kedden este játszották a Balatonfüredi KSE – Eger SZSE és az Orosházi FKSE-LINAMAR – Grundfos Tatabánya KC találkozókat (az eredményeket csütörtökön közöljük.)

A további mai program

  • 18.00: PLER-Budapest – Csurgói KK, Sport36-Komló – Budakalász Kézilabda Zrt.
  • 20.00: Budai Farkasok – FTC-HungaroControl.
  • A versenykiírás értelmében az NB I. 2018/19-es szezonjának 1-2. helyezettjei az 5. fordulóban kapcsolódnak be a Magyar Kupába.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!