Mennyei megyei

2019.12.01. 19:00

„A vízilabda eredménytől eltekintve jó mérkőzést játszottunk”

A labdarúgó megyei másodosztály legjobb edzői nyilatkozatai szeptemberből.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Illusztráció

Fotó: Illusztráció/Bujdos Tibor

A foci az, amihez mindenki ért, épp ezért hatalmas szenvedélyeket képes kiváltani, akár játssza, akár csak néz valaki. Kiváltképp, ha edző, csapatkapitány, vagy elnök egy futballcsapatnál az ember. Olykor őket is elsodorja a hév, és olyat találnak mondani, ami számunkra inkább vicces. Ezekből az edzői aranyköpésekből szemezgettünk, ezúttal a megyei másodosztály szeptemberi nyilatkozataiból.


„Az a csapat, amelyik idegenben négy gólt tud rúgni és nem tud nyerni, az nem érdemel mást, csak vereséget.” Csomós János, Cserépfalu (a Kisgyőr – Cserépfalu 5-4-es meccs után)

„Én szégyellem magam, remélem mindenki elgondolkodik!” Gável András, Harsány (a Bükkzsérc – Harsány 8-1-es meccs után)

„Nem szoktam a játékvezetőkkel foglalkozni az utóbbi időben, de a mai napon a mérkőzésbe olyan szinten nyúltak bele 2-1-nél, hogy Garadnán nem jellemző módon mindenki fel volt háborodva.” Berencsi László, Garadna (a Garadna – Sátoraljaújhely 3-5-ös meccs után)

„Amíg csürheként viselkedünk a pályán és nem tiszteljük egymást, nehéz jövő elé nézünk.” Mata Sándor, Erdőhorváti

„Ha Alsózsolca szurkoló lennék, élveztem volna a mérkőzést, de így maradt a keserű felismerés: mély gödörben vagyunk!” Jóner Gábor, Szirmabesenyő (az Alsózsolcai KSC – Szirmabesenyői SK 8–0-ás meccs után)

„Már abban sem vagyok biztos: érdemes-e ezért a fociért megdögleni a kispadon?” Bodnár József, Parasznya (a Parasznya SE – Szendrő VSZSKE 4-5-ös meccs után)

„A vízilabda eredménytől eltekintve jó mérkőzést játszottunk.” Liszkai Attila, Tiszaladány (a Telkibánya – Tiszaladány 6-6-os meccs után)

„A Telkibánya évről-évre jól jár velünk adjuk nekik a pontokat…” Tokár Tibor, Pálháza

„Ez igazi férfimunka volt, a befektetett munka megtérült.” Fazekas Péter, Taktaharkány

„Mi a halottat is képesek vagyunk feltámasztani.” Koczka Sándor, Tiszalúc

„Legalább a csülkös krumpli jó volt.” Czakó Norbert elnök, Varbó

„Az eredmény csalóka, mert a vendégek minden lehetőségüket kihasználták, mi pedig legalább 15 gólhelyzetet kidolgoztunk, de mindet kihagytuk.” Szemán Dániel csapatvezető, Alsóvadász (az Alsóvadász SE – Szikszó FC 0-5-ös meccs után)

„Nem szájjal játsszák a focit!” Szaniszló Richárd elnök, Szendrő

„Szégyellem magam, remélem játékosaim is, és bízom benne, hogy a vendég szurkolók egy része is!” Csomós János, Cserépfalu

„Valószínűleg ezt is megmagyarázzuk… Alapvetően nem történt semmi, csak a szív és az akarat diadalmaskodott. Ide lassan varázsló kell!” Jóner Gábor, Szirmabesenyő

„Mit remélsz egy költőtől, ha nincs nála töltőtoll? 10-0 helyett, csak 4-0-ra nyertünk…” Bodnár József, Parasznya

„Papíron 22 játékosunk van, ennek ellenére a 22-es csapdájában vagyunk.” Farkas Csaba, Sajószöged

„Húsz perc gyenge játék, hetven perc parádé!” Balázs Péter, Mályi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!