Megye II.

2019.11.17. 20:00

„Sajnos a mai napon csak két felső lécig és három meg nem adott gólig jutottunk”

A labdarúgó megyei II. osztály Kelet csoportjának 15. fordulójában három meccset játszottak vasárnap.

Mezőzombor – Pácin 3-2 (3-2)

Mezőzombor, 50 néző. V.: Nagy L.

Mezőzombor: Spisák – Klenyár A. (Rontó), Taksás, Takács, Spéder, Lakatos J., Szabó L. (Czimbalmos), Pangyelka A. (Gál), Lukács (Pajger D.), Pajger B., Glonczi (Nagy Cs.). Edző: Pangyelka András.

Pácin: Sütő – Halász, Kóró, Lakatos S., Horváth N., Árvai (Szabó), Dakos, Paronai, Gombos, Hogya (Nagy G.), Kovács (Ignáth). Edző: Paronai Tamás.

G.: Takács (2, egyet 11-esből), Spéder, ill. Halász, Dakos. Jók: az egész csapat, ill. Halász, Sütő, Nagy G. Ifi: 8-4.

Pangyelka András: – Amit a múlt héten elvett a futball ma visszakaptuk. Igaz megint sok ziccer kimaradt, de nyertünk, ez a lényeg. Gratulálunk az ifi győzelméhez. Együttérzésünk a Stefán-családnak.

Paronai Tamás: – Az igaz, hogy játékunk egyenlő a nullával, de az asszisztens kisasszony azért a végén elvette tőlünk az egy pontot. A mérkőzés végén volt olyan játékosom, aki szerint ezért még pontot kellene levonni tőlünk.

Erdőhorváti – Tokaj 1-0 (1-0)

Erdőhorváti, 180 néző. V.: Majoros.

Erdőhorváti: Olajos – Engel S., Mata, Makkai, Szutorcsik, Molnár M., Engel R., Kovács Á., Kocsis, Petró, Gulyás. Játékos-edző: Mata Sándor.

Tokaj: Tóth Á. – Cseh A., Barna (Csócsics), Cseh K. (Pásztor), Mihali, Szűkösdi (Fazekas), Imre, Gombos, Novák, Lukács, Hlavács (Tóth D.). Edző: Czine Máté.

G.: Makkai. Jók: Olajos (a mezőny legjobbja) és az egész csapat, ill. senki. Ifi: 1-4.

Mata Sándor: – Végre ismét győztünk hazai pályán gratulálok a csapatnak.

Czine Máté: – Küzdelmes mérkőzésen a harcos hazaiak nem érdemtelenül nyertek. Sajnos a mai napon csak két felső lécig és három meg nem adott gólig jutottunk. Köszönjük a szövetségnek a sárospataki játékvezetőket.

Karcsa – Telkibánya 8-0 (1-0)

Karcsa, 50 néző. V.: Losonczki.

Karcsa: Mihalkó – Kácsándi (Rendes), Horváth M., Lakatos R., Kaskó (Tiszai), Szemán, Horváth A., Bódog, Bodnár M., Mika, Bodnár N. Edző: Vojnár István.

Telkibánya: Gallyas – Kovács, Dudás G., Pelles (Horváth K.), Szobota, Kuti M., Matisz, Dudás T., Galyas, Sontra, Szendrey. Csapatvezető: Sontra Béla.

G.: Mika (3), Lakatos R. (2), Horváth A., Tiszai, Rendes. Jók: az egész csapat, ill. senki. Ifi: 16-1.

Vojnár István: – Katasztrófális első félidő után a másodikban már próbáltunk futballozni. Gratulálok az ifi nagyarányú győzelméhez, jó volt a játékvezetés.

Sontra Béla, csapatvezető: – Egy félidős csapat vagyunk, gyenge játékvezetés. További sok sikert a Karcsának.


A Garadna – Megyaszó találkozó elmaradt, mert a vendégcsapat nem érkezett meg a mérkőzésre. A Sátoraljaújhely – Taktaharkány mérkőzést november 30-án rendezik meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában