Labdarúgó fegyelmi határozatok

2019.11.24. 11:00

Öt focista kapott három meccses eltiltást

Az MLSZ megyei igazgatóságának fegyelmi bizottsága a következő büntetést osztotta ki az elmúlt heti fordulóban kiállított játékosnak:

Illusztráció

Fotó: Kozma István

A Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatóságának fegyelmi bizottsága az elmúlt fordulókban, a megye I-es és megye II-es felnőtt bajnokikon kiállított játékosok ügyében úgy döntött, hogy Csapó Zoltán (Mezőnagymihály) 4, Rakaczki Marcell (Encs), Király Vitalij (Encs), Lázi Győző (Mályinka), Lakatos Roland (Tiszakarád) és Horváth Tibor (Hernádnémeti) 3-3, Barzsó Gábor (Mezőkeresztes) 2, Irhás Ignác (Bőcs), Sóskúti Balázs (Borsodnádasd), Tálas Dávid (Tiszalúc), Tóth Tamás (Szerencs), Tóth Máté (Ónod) 1-1 mérkőzésen nem léphet pályára.

 

Egyéb fegyelmi határozatok

  • Az Alsóvadász és a Hernádnémeti sportszervezete, rendezési hiányosság miatt, írásbeli figyelmeztetésben részesült.
  • A megyei II. osztályú, Keleti csoportos Garadna – Megyaszó találkozó elmaradt. A 3 pontot 3-0-s gólkülönbséggel Garadna javára igazolta a versenybizottság, a Megyaszó sportszervezetet pedig írásbeli megrovásban részesítette.
  • A Megyaszó U19-es csapatától egy büntetőpontot levontak, Lakatos Dénes jogosulatlan szerepeltetése miatt.
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!