Megye II.

2019.11.24. 17:00

„Mindent elmond az őszi problémánkról, hogy 39 játékos játszott a felnőtt csapatban”

A labdarúgó megyei II. osztály Észak csoportjának 16. fordulójában három meccset játszottak vasárnap.

Mező László

Fotó: Bujdos Tibor

Szendrő VSZSKE – Tiszalúc NKSE 6-1 (2-0)

Szuhogy, 100 néző. V.: Tóth I. T.

Szendrő: Kalocsai – Lakatos, Ádám M. (Berki), Ádám A., Bári, MIda (Stefán), Beri, Fülöp (Szabó), Djubók, Ádám R., Ádám L. Edző: Veres Lajos.

Tiszalúc: Baranyi (Bendik)- Fekete, Horváth, Nótár, Dani, Glonczi I. R., Glonczi II. R. (Szegedi), Glonczi I., Glonczi I. K., Glonczi II. K:, Glonczi Z. (Glonczi D.). Edző: Koczka Sándor.

G.: Ádám A. (2), Ádám L. (2), Mida, Fülöp, ill. Glonczi I. K.

Kiállítva. Glonczi I. (43.)

Jók: az egész csapat, ill. Glonczi Z., Dani.

Ifi: 5-7.

Szaniszló Richárd, elnök: – A kiállításig is kézben tartottuk a mérkőzést, azután már csak a győzelem különbsége volt kérdéses. Köszönjük a Szuhogy SE-nek, hogy vendégül láttak bennünket erre a mérkőzésre.

Koczka Sándor: – Végre vége! Nem emlékszem, hogy lett volna ennyi problémával teli félévünk. A védekezésünk ma is csődöt mondott. Köszönjük mindenkinek, aki valamilyen formában támogatott minket!


Alsóvadász SE – Mályinka SE 1-5 (0-2)

Alsóvadász, 40 néző. V.: Szutorcsik.

Alsóvadász: Budai F. (Broda) – Vancza, Horváth, Budai L. Szaniszló, Dienes, Kiss, Ganyi, Kohányi, Glonczi, Faludi. Elnök: Szemán János.

Mályinka: Kakuk T. – Varga (Pusi), Hanász, Pál-Kutas, Szendrei, Pápai, Simon (Schveiczer), Tiba, Germuska, Kakuk K., Mészáros. Edző: Pál István.

G.: Dienes, ill. Szendrei (2), Simon, Pápai, Tiba.

Jók: Ganyi, Kohányi, Szaniszló, ill. Tiba, Szendrei, Hanász, Mészáros, Kakuk T.

Ifi: 6-2.

Szemán Dániel – Végre vége! Mindent elmond az őszi problémánkról, hogy 39 játékos játszott a felnőtt csapatban, hogy minden meccsen ki tudjunk állni. Köszönjük az önkormányzat és a kevés szponzorunk támogatását. Köszönjük stábnak, a rendezőknek, a szurkolóinknak és mindenkinek, akik a nehéz időben is kitartottak mellettünk.

Bartók Zoltán: – Ez a mérkőzés azt hiszem megmutatta, hogy jó, hogy vége a fél szezonnak. Ráfér a pihenő mindenkire. Gratulálok a csapatnak és köszönjük mindenkinek a hozzáállást. Köszönjük Mályinka önkormányzatának a segítségét.


Sajóvámos SKE – Borsodnádasdi LASE 1-3 (0-0)

Sajóvámos, 100 néző. V.: Tiszóczki.

Sajóvámos: Stefán D. – Lengyel (Szilágyi), Fejes, Hajkó, Mohácsi (Tóth), Sugár, Balogh (Mitterpach), Hozdik, Váradi (Gelyeta), Illovai, Apostol. Edző: Tóth Barnabás.

BLASE: Konyha – Kertész, Ambrus, Bíró, Halász, Szabó, Csépányi-Barczi (Obbágy), Kriston (Agócs), Danyi, Ficzere, Török. Edző: Gyárfás Gábor.

G.: Apostol, ill. Halász, Danyi, Ficzere.

Jók: az egész csapat ill. mindenki.

Ifi: 5-2.

Tóth Barnabás: – Jó csapat ellen nem sikerült legalább a pontszerzés. Csak gratulálni tudunk a Nádasdnak. Köszönjük a szponzoraink és az önkormányzat támogatását.

Gyárfás Gábor: – Fontos mérkőzésen nagyon tudatosan és koncentráltan játszottunk, megérdemelten győztünk egy jó csapat otthonában. Köszönjük az egész éves támogatást. Jó pihenést mindenkinek. Hajrá BLASE!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!