megye I.

2019.11.24. 07:00

„Játékból jelesre vizsgáztunk, helyzetkihasználásból megbuktunk”

A labdarúgó megyei I. osztály 16. fordulóját játszották szombaton.

Pásztor Attila

Fotó: Bujdos Tibor

Cigánd – Felsőzsolca 6-1 (5-0)

Cigánd, 250 néző. V.: Rendek.

Cigánd: Csáki T. – Répási, Oravecz, Csáki P., Kovács J. (Balogh), Balla, Jóni (Timkó), Horváth A. (Marozsán), Oláh, Chepa (Pásztor), Bodnáruk. Edző: Nagy Gábor.

Felsőzsolca: Demcsik – Boczki, Szárnya, Szala (Kupcsik), Lippai (Dlehány), Boros, Kovács Sz. (Dávid), Molnár D. (Gáll), Csendom, Tóth K., Varga (Tirk). Edző: Sándor Zsolt.

G.: Bodnáruk (2), Kovács, Jóni, Oláh, Timkó, ill. Dávid.

Kiállítva: Tóth K. (67.).

Jók: az egész csapat, ill. Csendom, Boros.

Nagy Gábor: – Nyáron amikor kiestünk az NB III-ból két-három fiatal játékosunk maradt a régi csapatból, a klub saját nevelésű és környékbeli játékosokkal képzelte el a jövőt. Akkor többen azt mondták, egytől-nyolcadik hely valamelyikét érjük el. Ez a csapat fél szezon alatt bebizonyította, hogy többre érdemes. Fejlődőképes és mindent megtesznek Cigándért, ami a mai világban ritkaságszámba megy. Veretlenek vagyunk a bajnokságban ez példaértékű. Nagyon jó lesz így telelni, hogy elsők vagyunk, köszönöm srácok és mindenkinek, aki bármivel segítette a csapatot hogy így szerepeljünk.

Sándor Zsolt: – Bár meg voltak nekünk is a lehetőségeink de igazából könnyűnek találtattunk. Megérdemelten nyert a Cigánd.


Edelény – Nyékládháza 4-1 (0-1)

Edelény, 100 néző. V.: Vinter.

Edelény: Gergely – Jancsurák, Tóth N., Mészáros (Loj), Sikur (Kovács), Kótai (Dankó), Fűzi, Tamás, Hegedűs, Pataki, Tátrai. Edző: Kócsi József.

Nyékládháza: Zselenák – Hudák, Terdik, Lengyel (Szilágyi), Eperjesi, Tóth M., Nagy B., Lakatos, Vangor, Ganyi (Varga), Zsadányi. Edző: Tóth Rajmund.

G.: Sikur (2), Kótai, Loj, ill. Eperjesi.

Kiállítva: Eperjesi (65.).

Jók: az egész csapat, ill. Zselenák, Tóth M., Nagy B.

Ifi: 11-0.

Kócsi József: – Gratulálok a csapatnak a győzelemhez! Végig irányítottuk a mérkőzést, a vendégek vezetésekor sem estünk pánikba, hittünk abban, hogy a befejezéseink egyre pontosabbak lesznek. További sok sikert a Nyékládházának.

Tóth Rajmund: – 1-0-ás vezetésünk után az Edelény egyenlített nem érdemtelenül, majd jött Vinter sporttárs és lezárta a meccset. Köszönjük mindenkinek aki támogatott minket, tavasszal erősebben térünk vissza.


Encs – Bőcs 4-2 (3-1)

Encs, 150 néző. V.: Majoros.

Encs: Éliás – Molnár L., Leskó, Gergely (Szűcs), Havas, Rakaczki B., Kontra, Ferenci, Szakálos (Kövér), Molnár J., Lencsés. Edző: Orlóczki Tibor.

Bőcs: Mertus – Molnár Zs., Tóth B., Lakatos J., Szabó I. (Lakatos R.), Vadász E., Matesz, Csóka (Orosz), Kerekes, Szabó Zs., El-Sherif. Edző: Zsiga Gyula.

G.: Molnár J. (4), ill. Tóth B. (11-esből), Orosz.

Jók: Molnár J. (a mezőny legjobbja) és az egész csapat, ill. Mertus, El-Sherif, Lakatos J.

Ifi: 3-1.

Orlóczki Tibor: – Ezen a mérkőzésen is odatette magát minden játékosom, így sikerült a bőcsi sört elfogyasztani. Kövér Ádám és Szűcs Péter első megyei I. osztályú mérkőzéséhez gratulálok.

Zsiga Gyula: – Ismét sikerült megvernünk magunkat, de ez semmit nem von le a hazai csapat érdemeiből. Biztos vagyok benne, hogy tavasszal a visszatérő játékosainkkal kiegészülve sikeresebb szezon elé nézünk. Köszönjük az önkormányzat éves támogatását és az MM Bau Fer Kft.-nek a kapott gyönyörű szerelést.


Mád – Bánhorváti-KBSC 2-3 (0-3)

Mád, 80 néző. V.: Nagy L.

Mád: Madarasi – Sivák, Berecz, Kramcsák, Varga (Balog), Mirki, Sápi, Szűcs, Szakács, Rábai, Gáll. Csapatvezető: Szűcs Ádám.

Bánhorváti-KBSC: Botló – Hallgató, Lakatos M. (Szemere), Virág (Pogonyi), Kovács P., Kanalos (Horváth Sz.), Fábián, Máthé (Kazvinszki), Lovasi, Takács, Fehér (Bicskey Á.). Játékos-edző: Mátyás József.

G.: Szűcs (11-esből), Szakács, ill. Máthé, Lakatos M., Fábián.

Jók: senki, ill. senki.

Palombi Imre, elnök: – Ezer sebből vérzünk az őszi szezon végére. A második félidei játékunk megmutatta, hogy nem felejtettünk el futballozni. Remélem, hogy a sérült és hiányzó játékosaink visszatérésével eredményesebb tavaszt tudunk produkálni. Köszönöm minden támogatónknak, hogy segítették egész éves működésünket. Jó pihenést és kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!

Mátyás József: – Két szebb napokat látott egyesület, egy ezer sebből vérző hazai, és egy nagy gödörben lévő csapat mérkőzését sikerült megnyernünk. A második félidő ismét igazolta, hogy miért tartunk ott ahol… Ma is rengeteg sárgát kaptunk úgy, hogy volt két szabálytalanságunk a mezőnyben. További sok sikert a hazaiaknak és mindenkinek köszönjük akik az őszi szezonban támogattak minket.


Mezőkeresztes – Hidasnémeti 1-4 (0-2)

Mezőkeresztes, 50 néző. V.: Haraszin.

Mezőkeresztes: Kertész V. – Nagy Á., Péter, Csirmaz, Ragó, Burka, Vámosi, Boncsér (Hargitai), Hímer, Nagy Sz. (Szentpéteri), Kovács (Berlák). Edző: Kertész Péter.

Hidasnémeti: Éliás – Hegedűs, Homonnay, Konya, Lippai (Dorogi), Szurdok, Polényi (Gaál), Fülöp (Török), Márton (Menougong), Baranyi (Bortnyák), Péter. Edző: Susnyak Ladislav.

G.: Nagy Á., ill. Fülöp, Péter, Baranyi, Török,

Jók: senki, ill. Konya, Homonnay, Péter.

Ifi: 3-5.

Kertész Péter: – Játékból jelesre vizsgáztunk, helyzetkihasználásból megbuktunk. Köszönöm a játékosaimnak, a támogatóinknak és a klubnál dolgozóknak az éves munkát. Jó pihenést mindenkinek!

Susnyak Ladislav: – Sikerült visszavágni az otthon elszenvedett vereségért és győzelemmel zárni a szezont. Köszönjük a játékosok munkáját és a szponzorok támogatását. Jó pihenést mindenkinek!


MVSC-Miskolc – Bogács 9-0 (3-0)

Miskolc, 100 néző. V.: Nagy F.

MVSC-Miskolc: Péter G. – Bodnár, Péter I., Balog R. (Bordás), Bódi, Kovács B. (Giák), Sztankovics (Fizer R.), Blaskó (Kövér), Sipos, Kele, Bakos. Edző: Pachinger János.

Bogács-Thermálfürdő: Kelemen – Hudák (Petró), Czeglédi, Dudás, Fuckler, Gallik, Kovács I., Dócs, Vizi, Nestián, Darmos (Holló). Edző: Simon Imre.

G.: Blaskó (2), Bakos (2), Balog R., Bódi, Kovács B., Fizer R., Giák.

Jók: az egész csapat, ill. senki.

Ifi: 3-4.

Pachinger János: – A mai mérkőzésen végig élesek voltunk ez eredményezte a nagy különbségű győzelmet. További sok sikert a Bogácsnak.

Simon Imre: – Ma csak a bogácsi mez volt a pályán, ilyen hozzáállással nem lehet pályára lépni semmilyen szinten. Az is elgondolkodtató, hogy volt olyan játékos, aki sírt a mérkőzés után, és volt olyan is, aki számára természetes a vereség. Így nagyon nehéz csapatként működni.


Gesztely – Mezőkövesd tartalék 0-1 (0-1)

Gesztely, 200 néző. V.: Belicza.

Gesztely: Szegő – Gantner, Demkó, Erdélyi, Mészáros, Bárdos Sz. (Hajdú), Berta, Tóth T. (Szűcs), Nagy Cs. (Suller), Bóta, Vadász. Vezetőedző: Huszák Géza.

Mezőkövesd tartalék: Fedinisinec – Rubish, Baranyi, Babinec, Urbán (Nyolczas), Kalocsai (Tóth D.), Sike, Gíber (Havasi), Török, Fészki (Gondos), Kantsavy. Vezetőedző: Vitelki Zoltán.

G.: Urbán.

Kiállítva: Rubish (33.).

Jók: az egész csapat, ill. Baranyi, Fedinisinec, Sike, Fészki,

Huszák Géza: – Tudom furcsán fog hangzani, de győzelmet érdemeltünk volna, mert három mérkőzésre való helyzetet puskáztunk el, ez a mi hibánk. Sok sikert a Mezőkövesdnek és az edző kollégának.

Vitelki Zoltán: – Az biztos, hogy a nézők jól szórakoztak, de nekem még több ősz hajszálam lett. Rengeteg helyzetet dolgoztak ki a hazaiak, többet is mint mi, viszont mi rúgtunk egy gólt.


Sajóbábony – Gönc 8-0 (5-0)

Sajóbábony, 80 néző. V.: Farkas.

Sajóbábony: Málik – Madarász, Mezőssy, Molnár M., Sipos, Németh D., Balogh D. (Lajhó), Lakatos (Stefán), Tóth I., Varga, Turcsik. Edző: Vígh Ferenc.

Gönc: Jósvai (Parzignáth) – Géczi, Tóth B., Molnár I., Orosz, Lehoczki, Nagy R. (Csernyiczki), Pápai, Mózes A., Mózes J. (Bodnár), Fekete. Edző: Vranyák György.

G.: Mezőssy (2), Varga (2), Turcsik, Madarász, Molnár M., Lajhó.

Kiállítva: Fekete (68.).

Jók: az egész csapat, ill. senki.

Vígh Ferenc: – Még egy mérkőzés…

Szarka Zsolt, szakosztályvezető: – Gratulálunk az ellenfélnek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!