Megye I.

2019.11.17. 21:05

„Ez a mérkőzés megmutatja mindazt, amit ez az osztály magában rejt”

A labdarúgó megyei I. osztály 15. fordulóját játszották a hét végén.

Cigánd SE – Nyékládházi DSE 5-1 (1-0)

Cigánd, 100 néző. V.: Séra.

Cigánd SE: Csáki T. (Nagy I.) – Baráz (Horváth A.), Répási, Csáki P., Balogh (Kovács), Balla, Popovics (Timkó), Jóni, Oláh, Chepa (Marozsán), Bodnáruk. Edző: Nagy Gábor.

Nyékládházi DSE: Zselenák – Szilágyi, Dervarics (Böszörményi), Terdik, Lengyel, Tóth M., Nagy B., Hudák, Vangor, Ganyi, Zsadányi. Edző: Tóth Rajmund.

G.: Bodnáruk (4), Balogh, ill. Terdik. Jók: Bodnáruk, Balla, ill. Nagy B., Zselenák, Tóth M., Zsadányi, Terdik.

Nagy Gábor: – A mély talaj miatt sokszor csúszott hiba a helyzetkihasználásba, de nem vagyunk elégedetlenek, gratulálok a csapatnak.

Tóth Rajmund: – Nálunk jobb csapatok sem bírnak el nyolc hiányzót, köszönöm az ifjúsági játékosok segítségét.

Edelényi FC – Hidasnémeti VSC-Polgári 3-1 (1-1)

Edelény, 200 néző. V.: Kujbus.

Edelényi FC: Gergely – Jancsurák, Tóth N., Mészáros, Sikur (Kecskeméti), Kótai, Fűzi, Tamás, Hegedűs (Loj), Pataki, Tátrai. Edző: Kócsi József.

Hidasnémeti VSC-Polgári: Éliás – Hegedűs (Bortnyák), Homonnay, Lipusz (Márton), Konya, Lippai, Szurdok, Polényi, Dorogi (Fülöp), Baranyi (Menougong), Péter. Edző: Susnyak Ladislav.

G.: Kótai (2), Sikur, ill. Konya. Jók: az egész csapat, ill. Konya. Ifi: 5-2.

Kócsi József: – Gratulálok a csapatnak a győzelemhez! Mindkét együttes sok energiát fektetett a három pont megszerzésére, a jó helyzetkihasználásunk döntött. További sok sikert a Hidasnémetinek!

Susnyak Ladislav: – Jó iramú mérkőzésen, nagyon rossz volt a helyzetkihasználásunk. A szerencsésebb csapat nyerte a mérkőzést, gratulálunk a hazaiaknak.

Encsi VSC – Mezőkövesd Zsóry FC tartalék 6-9 (1-5)

Encs, 200 néző. V.: Farkas.

Encsi VSC: Éliás (Orosz) – Tóbiás, Leskó, Gergely (Lencsés), Havas (Nagy D.), Rakaczki M., Molnár J., Király, Szakálos (Szűcs), Sándor, Kontra (Hankó). Edző: Orlóczki Tibor.

Mezőkövesd Zsóry FC tartalék: Fedinisinec – Rubish, Baranyi, Babinec (Havasi), Urbán, Sike, Kalocsai, Bálint (Gondos), Nyolczas (Gíber), Török, Fészki (Kaló). Vezetőedző: Vitelki Zoltán.

G.: Lencsés (3), Rakaczki M. (2), Molnár J., ill. Kalocsai (3), Baranyi, Babinec, Urbán, Török, Fészki, Gíber. Kiállítva: Király (75.), Rakaczki M. (85.). Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat.

Orlóczki Tibor: – Az élet rotálta a csapatomat, öten hiányoztak hárman a kezdőből, de így is partiban voltunk a más célokért küzdő kövesdiek ellen. A mérkőzésen 5-1-ről 6-6-ra feljöttünk ezért minden tiszteletem a játékosoké. Az utolsó 15 perc különböző okok miatt nem sikerült... Hajdú Tamásnak boldog születésnapot kívánunk!

Vitelki Zoltán: – Ez a mérkőzés megmutatja mindazt, amit ez az osztály magában rejt. Játékosaim nagyon élvezték és profi módon álltak a minden oldalon 15 méterrel kisebb pályához. Köszönjük a lehetőséget, hogy ezen a pályán játszhattunk, bármikor visszajövünk. Szakmailag sok a hat gól, de még több a kilenc, gratulálok a csapatnak.

Mezőkeresztes VSE – Gönc VSE 0-3 (0-1)

Mezőkeresztes, 50 néző. V.: Valu.

Mezőkeresztes VSE: Kertész V. – Nagy Á., Péter, Barzsó, Ragó (Hargitai), Burka (Szentpéteri), Orosz, Vámosi (Nagy Sz.), Berlák (Kovács B.), Hímer (Boncsér), Györki. Edző: Kertész Péter.

Gönc VSE: Jósvai – Géczi, Tóth B., Molnár I., Orosz, Nagy R. (Szemán), Pápai, Mózes A., Konkoly, Kiss (Bodnár), Fekete. Edző: Vranyák György.

G.: Orosz (2), Nagy R. (11-esből). Kiállítva: Barzsó (39.). Jók: senki, ill. az egész csapat. Ifi: 3-0.

Kertész Péter: – A mérkőzés elején lezárhattuk volna a meccset, sajnos utána már nem bírtuk el a többszörös emberhátrányt... Kollégám furcsán látta a sporttársak működését, hisz az első félidőben többször szakad meg miatta a játék. Ettől függetlenül gratulálok a Göncnek.

Szarka Zsolt, szakosztályvezető: – Magabiztosan, esélyt nem hagyva az ellenfélnek nyertük a mérkőzést. Jó volt a játékvezetés.

MVSC-Miskolc – Mád FC 2-0 (1-0)

Miskolc, 150 néző. V.: Szoboszlay.

MVSC-Miskolc: Giák – Bodnár, Balog R. (Fizer), Bódi, Figeczki (Bordás), Kele, Kovács B., Sztankovics, Blaskó (Kövér), Sipos, Bakos. Edző: Pachinger János.

Mád FC: Madarasi – Sivák, Berecz, Kramcsák, Somogyi (Soltész), Gáll, Varga, Mirki, Sápi, Szakács (Tóth J.), Balog I. Csapatvezető: Szűcs Ádám.

G.: Bodnár, Kovács B. Jók: Bódi, Sipos, Kele, Bakos, ill. Kramcsák, Berecz. Ifi: 8-2.

 

Pachinger János: – Ma az volt a legfontosabb, hogy megszerezzük a győzelmet. Fontos volt, hogy kapott gól nélkül lehoztuk a mérkőzést, az elmúlt hetekkel ellentétben. Szervezett csapatot múltunk felül, egy idény végi hangulatú mérkőzésen.

Szűcs Ádám: – Darabra és minőségre is elfogytunk a szezon végére.

Bogács Termálfürdő – BTE Felsőzsolca 1-5 (1-2)

Bogács, 50 néző. V.: Bodnár.

Bogács Termálfürdő: Szabó – Hudák (Petró), Czeglédi, Dudás, Fuckler (Leczó), Kovács I., Dócs, Stefanecz, Nestián, Pap (Vizi), Holló (Darmos). Edző: Simon Imre.

BTE Felsőzsolca: Demcsik – Boczki (Gáll), Szárnya, Szala (Tóth K.), Lippai, Hegedűs, Boros, Kovács Sz., Molnár D. (Tirk), Csendom, Varga. Edző: Sándor Zsolt.

G.: Hudák, ill. Szárnya, Lippai (11-esből), Kovács Sz., Molnár D., Tirk. Jók: Dudás, Czeglédi, Stefanecz, ill. az egész csapat.

Simon Imre: – A mai mérkőzésen is kiütközött, hogy a védekező harmadban igen nagy hibaszázalékkal játszottunk, így nem is lehetett más a vége, mint vereség. Boldog 40. születésnapot kívánunk Dudás Csabának, csapatunk motorjának és Kovács József masszőrünknek, az 50. születésnapjára.

Sándor Zsolt: – Végig jól játszva, megérdemelten nyertünk.

Gesztely FCE – Bánhorváti-KBSC 2-1 (1-0)

Gesztely, 300 néző. V.: Tóth J.

Gesztely FCE: Szegő – Suller, Gantner (Tamók), Demkó (Hajdú), Vadász (Bárdos G.), Erdélyi (Veres), Berta, Lakatos L. (Bárdos Sz.), Tóth T., Nagy Cs., Bóta. Vezetőedző: Huszák Géza.

Bánhorváti-KBSC: Botló – Hallgató, Lakatos M. (Lajkó), Kovács P., Fehér (Pogonyi), Máthé, Fábián (Kazvinszki), Ádám, Szemere, Takács (Horváth Sz.), Lovasi. Játékos-edző: Mátyás József.

G.: Demkó (2), ill. Máthé. Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat.

Huszák Géza: – Nagy iramú mérkőzés volt, amit 2-0-nál lezárhattunk volna, de így is megérdemelt a győzelmünk, a helyzetek alapján.

Mátyás József: – Ma sem érdemeltünk vereséget, hiszen sokat tettünk a pont, pontok megszerzéséért, de amíg nem pártol mellénk a szerencse is, addig nehéz lesz.

Sajóbábony VSE – Bőcs KSC 3-1 (0-1)

Sajóbábony, 100 néző. V.: Tiszóczki.

Sajóbábony VSE: Málik – Madarász (Varga), Mezőssy, Molnár M., Németh D., Balogh D., Titkó B. (Sipos), Lakatos, Tóth I., Bodnár, Turcsik. Edző: Vígh Ferenc.

Bőcs KSC: Varga – Molnár Zs., Tóth B., Irhás, Vadász E., Balázs, Matesz, Kerekes, Titkó G., Szabó Zs., El-Sherif. Edző: Zsiga Gyula.

G.: Balogh D., Mezőssy, Turcsik, ill. Szabó Zs. Kiállítva: Irhás (58.). Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat.

Vígh Ferenc: – A pályamunkásnak köszönhetően a körülményekhez képest jó talajú pályán fogadhattuk a vendégeket. De addig jár a korsó a kútra, míg egyszer el nem törik...

Zsiga Gyula: – Helyenként jó játékkal, és nagy akarással játszott a csapat. A kiállítás után fölénybe kerültek a hazaiak és megérdemelten fordították meg a mérkőzést.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában