Jégkorong

2019.11.21. 19:30

Bejutottak a Magyar Kupa négyes döntőjébe a Macik

A jégkorong Magyar Kupa 2. fordulójában a legjobb négy közé jutásért vívott összecsapás visszavágóján a Fehérvári Titánok vendégeként léptek pályára a DVTK Jegesmedvék.

Fotó:

Fehérvári Titánok – DVTK Jegesmedvék 2–6 (0–1, 1–3, 1–2)

Székesfehérvár, 150 néző. V.: Berger, Pálkövi (Sindel, Molnár M.).

Fehérvári Titánok: Gyenes – Mangone (1), Vas M., Balogh B., Madácsi, Zion – Horváth M., Kiss R. (1), Campbell, Dézsi, Péter A. – Erdély, Imre P., Almási, Buzás, Kovács A. – Schartz, Császár, Nagy Á. 2, Vincze (1) – Horváth D. (kapus). Edző: Kiss Dávid.

DVTK Jegesmedvék: Adorján – Láda B. (1), Vandane (2), Galanisz 1 (2), Beauvillier 1 (1), Részegh 1 – Szirányi, Kiss D., Kiss P. 1, Harrison, St. Pierre (1) – Vojtkó, Gőz (2), Miskolczi 1 (1), Lövei, Farkas M. 1 (1) – Pecsét – Rajna (kapus). Vezetőedző: Marcel Rodman.

Kiállítások: 2, ill. 4 perc.

Kiss Dávid: – A két csapat közötti tudásbeli különbség gólokban is kifejezésre jutott.

Marcel Rodman: – Az első húsz percben a fiatal hazai csapat talán jobb volt nálunk, de aztán belejöttünk a játékba, és átvettük az irányítást. Sikerült szép gólokat is szereznünk, mégis csúnya mérkőzés volt, mert néha össze-vissza pattogott a korong. Az volt a lényeg, hogy bejussunk a négyes döntőbe. Néhány tehetség most nagyobb szerepet kapott és örülök, hogy valamennyien éltek a lehetőséggel. Jó tudni, hogy vannak olyan fiataljaink, akikre bármikor számíthatunk.

Továbbjutott: a DVTK Jegesmedvék, kettős győzelemmel, 13–2-es összesítéssel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában