NB III.

2019.11.04. 09:30

„A szezonban ez volt a legfontosabb pontunk”

A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 13. fordulóját játszották vasárnap. Megyénk csapatainak eredményei.

Pásztor Attila

Fotó: Kozma István

Erzsébeti SMTK – Termálfürdő Tiszaújváros 2-2 (0-0)

Budapest, 200 néző. V.: Horváth.

ESMTK: Bonica – Nagy M., Kovács B., Lipcsei, Lázár, Slezák, Boda, Herczeg (Despotovic), Gubacsi, Túri, Oroszi (Kovács D.). Edző: Turi Zoltán.

Termálfürdő Tiszaújváros: Tóth Cs. – Burics, Gelsi, Pap, Csicsek, Tóth M., Hussein, Bokros, Kulcsár (Orosz), Bene (Terdik), Molnár M. (Lippai). Edző: Gerliczki Máté.

G.: Túri, Kovács B., ill. Hussein, Gelsi (11-esből).

Kiállítva: Pap (54.).

Jók: Túri, Kovács B., ill. az egész csapat.

Turi Zoltán: – Jó mérkőzést játszottunk, fájó hogy a 92. percben 11-esből egyenlített a vendégcsapat. További sok sikert a Tiszaújvárosnak.

Gerliczki Máté: – Megleptek a hazaiak. A szerdai mérkőzésünk után kicsit tompábban játszottunk éppen ezért azt hittem, hogy nagy nyomást fognak gyakorolni ránk a meccs elejétől. Ehelyett kizárólag a játékvezetőre próbáltak nyomást gyakorolni ami az 55. percben gyümölcsöző lett. Nagyon büszke vagyok a csapatra mert 10 emberrel is méltó partnerei voltunk ellenfelünknek és kétszer is egyenlíteni tudtunk. A szezonban ez volt a legfontosabb pontunk.


Debreceni VSC tartalék – Tállya KSE 0-3 (0-2)

Debrecen, 100 néző. V.: Gál.

DVSC tartalék: Hrabina – Damásdi, Jankelic, Sárosi N., Györgyi (Pintér), Újvárosi, Bévárdi (Tonhaizer), Bouoli, Kónya (Sármány), Lakatos, Belényesi. Edző: Igor Bogdanovic.

Tállya KSE: Tarr – Ondó (Toldi), Minczér, Csicsvári, Németh B., Potyka, Ohár, Szegedi, Fenyőfalvi, Kelemen (Huszti), Sárosi M. (Bodnár). Edző: Uray Attila.

G.: Ondó (11-esből), Minczér, Kelemen.

Jók: senki, ill. az egész csapat.

Igor Bogdanovic: – Nem erre számítottam a meccs előtt, azért sem, mert a csapattal meg volt beszélve minden, és bíztam benne, hogy a pályán az fog történni. Gratulálok a Tállyának, további sok sikert nekik.

Uray Attila: – Az eredmény ellenére nagyon nehéz mérkőzés volt. Rúghattunk volna több gólt is, de a Debrecennek is meg voltak a lehetőségei. Nagy fegyverténynek tartom, hogy ezt a jó és szervezett csapatot meg tudtuk verni ebben a csodálatos létesítményben.


Diósgyőri VTK tartalék – Ózdi KSC 3-0 (2-0)

Miskolc, 100 néző. V.: Erdélyi.

DVTK tartalék: Bukrán – Szűcs, Boros, Zsiga (Pogonyi), Óvári, Farkas (Budaházi), Vági, Orosz M., Szabó, Ternován, Kispál (Nagy Z.). Edző: Vég Csongor.

Ózd: Lékai – Czingráber, Pataki R. (Gál B.), Bogáti, Gábor, Lévai, Zöllei (Tóth G.), Pfister, Marczis, Gál Sz., Kozics. Edző: Várhidi Péter.

G.: Boros (2), Óvári.

Jók: Óvári, Boros, Szűcs, Orosz M., ill. senki.

Vég Csongor: – Két nehéz helyzetben lévő csapat találkozott. Amíg a vendégeknél a klub körül kialakult helyzet volt a probléma, addig nálunk a minőségében jó, de eredménytelen játék. Többről szólt ez a mai bajnoki nekünk mint három pont. Azt nem tudom, hogy valóban meg is kapjuk majd. Ez a 90 perc nekünk arról szólt, hogy a srácok újra visszanyerjék a hitüket. Rúgtunk három szép gólt és végre le hoztunk egy meccset kapott gól nélkül. Bízom benne, hogy ez a győzelem átszakítja azokat a gátakat, amik benne voltak a fiúk lelkében. A győzelem mellett annak is örülök, hogy Pogonyi Benjámin személyében ma is tudtunk újoncot avatni. A fiatalok beépítését a most még kevesebb pont ellenére is tartani fogjuk. Gratulálok az ózdiaknak is, mert sportemberből jelesre vizsgáztak!

Várhidi Péter: – Megpróbáltunk mindent a bajnokság tisztaságáért, de az érződik, hogy ez a játék edzés nélkül nem megy.


FC Hatvan – Putnok FC 0-4 (0-1)

Hatvan, 100 néző. V.: Kovács.

Hatvan: Tajti – Zagiev (Torda), Bárkányi, Fék (Dolhai), Czibolya (Szabó D.), Szabó R., Karácsony, Gál, Sárközi, Purzsa, Kitl. Edző: Török László.

Putnok FC: Pomozi – Nyisalovits, Tóth Sz., Fazekas, Galambosi, Csirszki (Tucsa), Katona (Szilágyi), Mahalek, Illés R. (Nemes), Nyitrai, Arday. Edző: Kriston István.

G.: Katona (3, egyet 11-esből), Illés R.

Jók: senki, ill. Katona (a mezőny legjobbja) és az egész csapat.

Török László: – Továbbra is tartjuk a hazai formánkat… Gratulálok a Putnoknak a győzelemhez.

Kriston István: – Gratulálok a csapatnak a győzelemhez. Sokat tettünk ma érte, hogy győztesen távozzunk Hatvanból, fontos sikert arattunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában