NB III.

2019.11.24. 19:30

„A mai mérkőzés megmutatta csapatunk határait”

A labdarúgó NB III. Keleti csoportjának 16. fordulóját játszották vasárnap. Megyénk csapatainak eredményei.

Pásztor Attila

Fotó: Bujdos Tibor

Gyöngyösi AK – Termálfürdő Tiszaújváros 3-2 (0-2)

Gyöngyös, 100 néző. V.: Sándor.

Gyöngyös: Halasi – Fehér, Csornij, Rédei, Nádudvari (Markovics), Csoszánszki (Márkus), Tóth O., Petrezselyem, Tarnai, Nagy R., Forgács (Sári). Edző: Varga Attila.

Termálfürdő Tiszaújváros: Tóth Cs. – Lippai, Gelsi (Orosz), Pap, Bussy, Csicsek (Bene), Tóth M., Hussein, Bokros, Terdik, Molnár M. (Kulcsár). Edző: Gerliczki Máté.

G.: Nagy R., Forgács, Tóth O., ill. Gelsi (11-esből), Terdik.

Jók: az egész csapat, ill. senki.

Varga Attila: – Egy félidőnyi előnyt adtunk ellenfelünknek, az első játékrészben lukas volt a védelmünk és sok egyéni hibát követtünk el. Nagy pozitívum, hogy a folytatásban feljavultunk egyéni és csapatszinten is. Kicsit nehéz ami a csapat körül zajlik, nem könnyű így felkészülni, mert az időnk nem az edzésekről és a felkészülésről szólt. Büszke vagyok a csapatra!

Gerliczki Máté: – A mai mérkőzés megmutatta csapatunk határait. Hajlamos vagyok a naivitásra, ezért többet képzeltem bele az egészbe, de sajnos be kell ismerni, hogy semmivel nem vagyunk jobbak, mint egy középcsapat.


Diósgyőri VTK tartalék – Balassagyarmati VSE 1-3 (1-1)

Miskolc, 150 néző. V.: Tamási.

DVTK tartalék: Bukrán – Tóth, Zsiga (Nagy Z.), Óvári (Gazdag), Budaházi, Farkas, Orosz M., Korbély, Szabó, Orosz D., Kispál (Mertse). Edző: Vég Csongor.

Balassagyarmat: Erdei – Gábriel (Klinger), Molnár T., Kócsa, Péter (Szilágyi), Vekker (Kovács K.), Lami, Szita, Király, Pallagi, Nagy T. Edző: Nagy Tibor.

G.: Korbély, ill. Pallagi, Nagy T. (11-esből), Szita.

Jók: Korbély, ill. senki.

Vég Csongor: – Egy olyan csapatnak ahol a visszajátszók alkotják a kezdő hatvan százalékát sokkal okosabban kell játszani. Nem hagyhatjuk figyelmen kívül azt a tényt, hogy utaznak és lehet kevesebb alvással érkeznek meg a meccsbe. Ahelyett hogy megbecsültük volna a labdát a saját butaságainkból fáradtunk bele a meccsbe. Az egyéni védő játékunk ma nagyon pontatlan volt és ami még szomorúbb, kevés agresszivitással párosult. Tartom azt, amit a meccs elején mondtam a fiúknak: ha meg kell halnunk, akkor azt állva tegyük meg. Gratulálok a vendégeknek. A játékvezetőtől pedig ezúton is szeretnék elnézést kérni a reklamálásom miatt, teljesen jogos büntetőt ítélt meg ellenünk.

Nagy Tibor: – Az első félidőben rosszul zártunk a középpályán, a másodikban rendeztük a sorokat és egy nem könnyű mérkőzésen sikerült nyernünk.


Putnok FC – Debreceni EAC 1-4 (0-0)

Putnok, 200 néző. V.: Mencsik.

Putnok FC: Pomozi – Nyisalovits, Tóth Sz. (Szegedi), Fazekas, Zimányi, Galambosi (Sándor), Csirszki (Jobbik), Katona, Nyitrai, Arday, Nemes. Edző: Kriston István.

DEAC: Szabados – Papp, Karikás (Nagy Z.), Sigér (Bíró), Sándor, Bárány, Spitzmüller, Urbin, Soltész, Balogh (Patócs), Szabó. Edző: Kondás Elemér.

G.: Nyitrai (11-esből), ill. Bárány (3), Sigér.

Jók: Nyitrai, ill. az egész csapat.

Kriston István: – Amit az első félidőben felépítettünk azt a másodikban sikerült teljesen lerombolnunk. Megérdemelt vendéggyőzelem született.

Kondás Elemér: – Jól játszott a csapatom, ilyen arányban is megérdemelt a győzelmünk.


Tállya KSE – Ózdi KSC 29-0 (17-0)

Tállya, 150 néző. V.: Somogyi.

Tállya KSE: Tarr – Ondó (Toldi), Minczér (Paranai), Potyka, Bodnár, Szegedi, Fenyőfalvi, Kelemen, Bihari, Sárosi (Horváth B.), Bocsi. Edző: Uray Attila.

Ózd: Bogdán – Tasi, Jaskó, Farkas (Demjén), Aradszki, Zöllei, Palkó, Seres, Váradi, Tóth, Gál B. Elnök: Gál László.

G.: Kelemen (6), Ondó (4), Paranai (4), Sárosi (3), Minczér (2), Potyka (2), Bodnár (2), Szegedi, Fenyőfalvi, Bihari, Bocsi, Horváth B., Toldi.

Jók: senki, ill. az egész csapat.

Uray Attila: – Megtiszteltük az ellenfelet és a labdarúgást, becsülettel letudtuk a meccset. Az ózdi szurkolóknak és labdarúgásnak a lehető legjobbat kívánjuk, mert ez méltatlan hozzájuk.

Gál László: – Isten, haza, család, klub! Köszönöm minden játékosnak aki ma pályára lépett az ózdi mezben, mert jelenlétükkel és játékukkal bizonyították, hogy Ózd egy sportszerető város.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában