megye I.

2019.10.27. 18:30

„A mai mérkőzésen mind a két csapat elfelejtett védekezni”

A labdarúgó megyei I. osztály 12. fordulójában vasárnap két mérkőzést játszottak.

Pásztor Attila

Illusztráció

Gönc – Bogács 4-5 (3-2)

Gönc, 50 néző. V.: Tóth II T.

Gönc: Jósvai – Fekete, Konkoly (Bodnár), Géczi, Galajda, Mózás A., Mózes J., Nagy R., Orosz (Csernyiczki), Lehoczki, Molnár. Edző: Vranyák György.

Bogács-Thermálfürdő: Szabó (Kelemen) – Dócs, Pap, Stefanecz, Darmos, Czeglédi, Dudás, Fuckler, Nestián, Gallik, Hudák (Petkó). Edző: Simon Imre.

G.: Nagy R. (2, egyet 11-esből), Lehoczki, Orosz, ill. Gallik (3, egyet 11-esből), Hudák (2).

Jók: Jósvai, ill. Czeglédi, Gallik, Nestián, Stefanecz, Hudák.

Ifi: 0-2.

Szarka Zsolt, szakosztályvezető: – Saját magunkat hoztuk sokszor nehéz helyzetbe aminek nem lehetett más a vége, csak vereség.

Simon Imre: – A mai mérkőzésen mind a két csapat elfelejtett védekezni, de ebből hála Istennek ma mi jöttünk ki jobban és végre megszereztük az első győzelmünket.


Nyékládháza – MVSC-Miskolc 2-1 (2-1)

Nyékládháza, 150 néző. V.: Bodnár.

Nyékládháza: Zselenák – Bodnár (Szilágyi), Terdik, Lengyel (Szabó), Eperjesi, Tóth M., Nagy B., Varga (Kuzma), Lélek, Lakatos, Ganyi. Edző: Tóth Rajmund.

MVSC-Miskolc: Giák – Bodnár, Kövér (Blaskó), Balog, Figeczki (Bódi), Kele, Kovács B., Zouaoui, Sztankovics, Bordás (Péter I.), Bakos. Edző: Pachinger János.

G.: Nagy, Tóth M., ill. Balog.

Kiállítva: Bodnár (85.).

Jók: az egész csapat, ill. Balog.

Ifi: 0-0.

Tóth Rajmund: – Megérdemelt győzelmet arattunk, ha a helyzeteinket jobban kihasználjuk nagyobb arányban is nyerhettünk volna. Gratulálok a csapatnak ez a követendő hozzáállás.

Pachinger János: – Több összetevője is volt a mai vereségnek. 1.: Tiszta helyzetekben nem tudtunk a kapuba találni. 2.: A hazai csapat lelkesen játszott és a célfociban eredményes volt. 3.: Mentálisan nem tudjuk hozzátenni azt a pluszt ami a győzelemhez elengedhetetlen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában