Foci

2019.09.25. 14:30

Zsórit várják Zsóryba

A fiatal magyar labdarúgó nevétől hangos a sportvilág. Egy meghívásról máris beszámolhatunk.

Kolodzey Tamás

Zsóri Dániel Puskás-díjas labdarúgó

Forrás: NSO

A Debreceni VSC volt labdarúgója, a Mol Fehérvár FC jelenlegi játékosa még a hajdúságiak színeiben, a Ferencváros ellen szerzett ollózásos góljával érdemelte ki a Puskás-díjat.

Meghívják

– Természetesen néztem a milánói Scala operaházból közvetített FIFA-gálaünnepséget, amelyet világszerte százmilliók követtek – nyilatkozta szerkesztőségünknek hétfőn éjszaka Vámos Zoltán, a Zsóry Gyógy- és Strandfürdő vezetője. – Mondhatom, hogy elemi erővel szurkoltam Zsóri Dánielnek, akit itt nálunk, a városi stadionban többször láttam futballozni – tette hozzá.

A Mezőkövesd-Zsóry FC NB I.-es labdarúgócsapata névadó főszponzorának képviselője, a város alpolgármestere ezután így folytatta:

– Nagyon örültem, amikor szólították Zsórit, már a név­azonosság miatt is, most eltekintek az i és az y betűktől. Rögtön az jutott eszembe, hogy a 18 éves fiút – aki most, ezzel a kitüntető elismeréssel óriásit dobott – meghívjuk egy élménybeszámolóra, és abban bízom, hogy majd elfogadja szíves invitálásunkat. Jöjjön, várjuk, mesélje el élete nagy pillanatát, a leendő vizit mottója ez lesz: Zsórit várjuk Zsóryba!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!