Jabil 3Próba

2019.07.10. 17:30

Futással záruló Jabil 3Próba

Az idén először a tiszaújvárosi naplementébe rohanhat a mezőny.

Szűcs István

Ismét sok nevezőt várnak

Forrás: ÉM

A Jabil 3Próba elnevezésű tiszaújvárosi szabadidősport eseménysorozat befejező állomását a július 12-én, ezen a héten pénteken megrendezendő Jabil 1/3 Maraton futóverseny jelenti, melynek 14 kilométeres távját 14 év után először nem nappal, hanem este kell teljesítenie az egyéni, illetve váltóban nevező sportembereknek.

Esti hangulat

Az idén először Sunset Run becenévvel illetett versenyen a naplemente fényeinél 20 órakor indulnak útra a futók, és este, reflektorok, LED-falak fényében érnek célba. A résztvevők és a szurkolók így átélhetik az esti versenyek semmivel össze nem hasonlítható hangulatát.

A szervezők egyéniben 14, 7 és 3,5 km-t kínálnak a futóknak, de lesz 4×3,5 km-es és 2×7 km-es váltó is. Fontos információ, hogy egy versenyző csak egy távon indulhat. Érdekesség, hogy a leghosszabb táv előnevezői között van a sokszoros magyar bajnok, Európa-bajnoki induló, Kácser Zita, valamint a 14 km-es táv tavalyi győztese, Gre­gor László is.

Az előnevezettek a verseny napján 15.00–18.30 között vehetik át a rajtszámokat és chipeket a Phőnix Hotellal szemben kialakított verseny­irodában, ahol természetesen helyszíni nevezésre is lehetőséget kínálnak a rendező Tiszaújvárosi Triatlon Klub munkatársai. Az időméréshez szükséges chip kauciója 1000 forint, melyet a verseny végén, a chip leadásakor visszafizetnek.

A próbafüzettel

A próbafüzettel rendelkezők és Jabil Circuit Magyarország Kft. dolgozói részére a nevezés ingyenes. Részvételi szándék esetén regisztrálnia annak is kell, aki az ingyenes nevezési feltételeknek megfelel. A 14 km-es távot egyéniben, párban vagy váltóban teljesítők pénzdíjazásra is számíthatnak. A csak Jabil dolgozókból álló 4×3,5 km-es váltók részére különversenyt is hirdetnek, melynek három legjobb egysége vacsorautalványt, bowlingutalványt, illetve 4 főre szóló fitneszbelépőt kapnak ajándékba.

Minden célba érkező a verseny befutóérmét kapja ajándékba. A próbát teljesítő Jabil dolgozók között 5 db meglepetés ajándékot is kisorsolnak.

A harmadik próba után, július 13-án, szombaton a 12 pontot vagy annál többet begyűjtők között értékes sportszer-ajándékcsomagokat sorsolnak ki. A legalább 15 pontot elérők között 2 fődíj talál gazdára – egy a Jabiles és egy az összes többi résztvevő között. A fődíj nem más, mint 2 személyre szóló welnesshétvége, félpanziós ellátással.


További információ a Tiszaújvárosi Triatlon Klubtól kérhető +36 49 540 094-es, és +36 30 645 27 46-os telefonszámokon, valamint e-mailben, a [email protected] címen, továbbá a www.tiszatriatlon.hu internetes oldalon is lehet tájékozódni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!