Miskolc

2019.06.23. 09:00

Világbajnoki ezüsttel tért haza Athénból a miskolci rendőrnő

A június 8-án Athénban megrendezett INBA/PNBA naturál testépítő és fitnesz Világbajnokságon sport modell kategóriában ezüstérmet szerzett a – a magyar rendőrség állományát is erősítő – Bodnár Noémi.

A miskolci rendőrnő elmondta, nem volt egyszerű az ezüstig vezető út.

„Az egy héttel korábban Miskolcon megrendezett INBA Nemzetközi és Nemzeti bajnokságra – mely egyben a világbajnokságra való kvalifikáció feltétele is volt – úgy érzem remek formában érkeztem és a kemény mezőnyben remek eredményt sikerült elérnem, hiszen az előkelő második helyet sikerült megszereznem. Egy hét maradt a világbajnokságig, amit sajnos nem tudtam kihasználni a formám csiszolására, hiszen a folyamatos napi 12 órás szolgálatok mellett már képtelen voltam eljutni az edzőterembe, így vészmegoldásként folyamatosan nulla szénhidrátot fogyasztottam, hogy meg tudjak valamit őrizni a formából. Ennek azonban majdhogynem végzetes kimenetele lett a versenyzésre nézve, hisz szombaton reggel komoly rosszulléttel küzdöttem és kérdéses volt az is, egyáltalán képes leszek-e felállni a színpadra. Minden erőmet összeszedve sikerült eljutnom a verseny helyszínére, ahol minden erőmet összeszedve a dobogó második fokára sikerült felküzdenem magam.”

A Miskolc Bodybuilding Team sportolója számára ezzel le is zárult a tavaszi szezon. Most átadja magát a pihenésnek és a tanulásnak, hiszen terve közt szerepel egy személyi edzői tanfolyam elvégzése, hogy tapasztalatait átadva másoknak is tudjon segíteni céljaik elérésében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!