JABIL 3Próba

2019.06.13. 09:00

Vasárnap az úszás következik

A kerékpár után ezen a hétvégén az úszás következik a tiszaújvárosi szabadidősport-­sorozatban.

Szűcs István

A kerékpár után következik az úszás

Fotó: Ádám János

Az idei Jabil 3Próba elnevezésű szabad­idősport-eseménysorozat június 16-án, vasárnap az úszással folytatódik a tiszaújvárosi sportcentrumban. A „pontvadászat” július 12-én, pénteken a Jabil 1/3 Maraton keretében megrendezendő futópróbával fejeződik be.

A tiszaújvárosi sportcentrum uszodája (Teleki Blanka u. 6.) előtt az úszópróba napján 6.45–9.00 között lehet regisztrálni a 400 méteres, 3 pontot érő kispróbára és az 1000 méteres, 6 pontos nagypróbára. Előnevezés nincs. A szervezők kérése az, hogy aki már rendelkezik próbafüzettel, az vigye magával a díjmentes regisztrációhoz. Fontos tudnivaló, hogy elvesztett próbafüzetet a szervezők nem tudnak pótolni.

A rajt 8 órától folyamatos lesz, a regisztráció sorrendjében beosztott futamokban. Mindenki, aki az úszópróbát teljesíti, egyedi emblémázott pólót kap ajándékba a rendező Tiszaújvárosi Triatlon Klub munkatársaitól. Továbbá kisorsolnak a helyszínen a Jabil-dolgozók és a nem céges indulók között 1-1, egyedileg emblémázott fürdőköpenyt, 2-2 darab egyedileg emblémázott tornazsákot, valamint a Jabil dolgozóinak 5 darab meglepetésajándékot is.

A próbafüzettel rendelkezők a Jabil 3Próba harmadik, utolsó fordulójára, a július 12-i, pénteki Jabil 1/3 Maraton futóversenyre is díjmentesen nevezhetnek. A harmadik próba után, július 13-án, szombaton a 12 pontot vagy annál többet begyűjtők között értékes sportszer-ajándékcsomagokat sorsolnak ki. A legalább 15 pontot elérők között 2 fődíj talál gazdára – egy a jabilos dolgozók, és egy az összes többi résztvevő között. A fődíj egy darab, 2 személyre szóló wellnesshétvége félpanziós ellátással.

Jövő héten Warrior-válogató

Szintén a Tiszaújvárosi Triatlon Klub programjai közé tartozik az idei, XXI. MOL Triatlon Nagyhét új eseményének, a Tiszaújváros Warriornak az előválogatója, melyet június 22-én, szombaton rendeznek meg. Az előválogatóra a klub honlapján és Facebook-oldalán lehet jelentkezni. További információ a Tiszaújvárosi Triatlon Klubtól kérhető (telefon: +36 49 540-094, +36 30 645-2746, e-mail: [email protected], web: www.tiszatriatlon.hu).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!