Labdarúgó NB II.

2019.06.07. 14:08

Rados a Vasasban folytatja

A labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtette a Diósgyőri VTK rutinos kapusát, Ivan Radost.

Ivan Rados a Vasashoz igazolt

Forrás: vasasfc.hu

Vasas pénteken mutatta be Ivan Radost, akivel egyéves szerződést kötött, kölcsönös egyetértés esetén ez további egy évvel meghosszabbítható. Domonyai László klubigazgató a csapat hivatalos oldalán szólalt meg az átigazolással kapcsolatban.

„Minden csapatrészben erősíteni kívánjuk a csapatunkat, ezért egy tapasztalt, NB I-es szintű kapust is kerestünk az új szezonra. Ivan Rados hosszú évek óta Magyarországon él, magyar állampolgár és profi mentalitásával, megbízható teljesítményével elismert kapusa lett az NB I-nek” – mondta Domonyai László.

A rutinos játékos elárulta, örült, amikor megkereste őt a Vasas, mivel nagy tervei vannak a klubnak, ezért szeretne velük visszajutni az első osztályba.

„Nagyon örültem a Vasas megkeresésének, hiszen nagy múltú klubról van szó. Komoly tervekkel érkeztem, nagy segítségére akarok lenni a csapatnak céljai elérésében, azaz a feljutás kiharcolásában. Ez nagy kihívás, motivációt jelent a számomra is, hogy újra az NB I-ben szerepelhessek. Sok fiatal játékos van a keretben, bízom benne, hogy a rutinommal és az elszántságommal hasznos tagja leszek a csapatnak a pályán és az öltözőben is. Balajti Ádám korábban már volt a csapattársam, őt személyesen is ismerem, de mivel régóta játszom már Magyarországon, a többiek sem ismeretlenek a számomra” – nyilatkozta Ivan Rados.

Ivan Rados csupán két NB I-es, illetve két Magyar Kupa mérkőzésen állt kapuban az elmúlt idényben. A magyar-horvát kettős állampolgár kilenc év után hagyta el a Diósgyőrt a Vasas kedvéért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!