JABIL 3Próba

2019.06.18. 13:00

Kipipálták a második számot

Az úszást követően július 12-én jöhet majd a zárószámot jelentő futás.

Szűcs István

Letudták az úszást

Fotó: Szűcs István

A hagyományos és méltán kedvelt Jabil 3Próba elnevezésű szabadidősport-eseménysorozat – a májusi kerékpározás után – június 16-án, vasárnap az úszással folytatódott a Tiszaújvárosi Sportcentrumban, ahol 212 résztvevő gyűjtögette a teljesítésért járó pontokat.

Ajándékot kaptak

A Tiszaújvárosi Sportcentrum uszodája előtt kora reggeltől regisztrálhattak a sportemberek, köztük számos egykori triatlonos is, akik pályafutásuk befejeztével is fontosnak tartják az egészséges életmódot. A résztvevők a 400 méteres, 3 pontot érő kispróbát vagy az 1000 méteres, 6 pontos nagypróbát választhatták. Reggel 8 órától folyamatosan, a regisztráció sorrendjében beosztott úszókkal indították a futamokat. Mindenki, aki az úszópróbát teljesítette, egyedi, emblémázott pólót kapott ajándékba a rendező Tiszaújvárosi Triatlon Klub munkatársaitól.

Továbbá kisorsoltak a helyszínen a Jabil-dolgozók és a lakosság között egy-egy, egyedileg emblémázott fürdőköpenyt, melyet Széles Kinga (Tiszaújváros) és Kalóz Gábor (Tiszaújváros) vihetett haza.

Díjmentes nevezés

A két-két, egyedileg emblémázott tornazsákot Makkai Kristóf (Mályi), Andrássy Lujza Fanni (Tiszaújváros), Filep Zóra (Sajóörös) és Szabó Olena (Tiszaújváros) nyerte meg. A Jabil dolgozóinak felajánlott öt meglepetés­ajándék gazdája pedig Dobó Adorján (Polgár), Murvai János (Görbeháza), Széles Kinga (Tiszaújváros), Kelemen Krisztián (Miskolc) és Szigeti Judit (Sajószöged) lett.

A próbafüzettel rendelkezők a Jabil 3Próba harmadik, utolsó fordulójára, a július 12-i, pénteki Jabil 1/3 Maraton futóversenyre is díjmentesen nevezhetnek. A harmadik próba után, július 13-án, szombaton a 12 pontot vagy annál többet begyűjtők között értékes sportszer-­ajándékcsomagokat sorsolnak ki. A legalább 15 pontot elérők között két fődíj talál gazdára – egy a jabilos és egy az összes többi résztvevő között. A fődíj nem más, mint egy két személyre szóló wellnesshétvége, félpanziós ellátással.

Warrior-válogató

Szintén a Tiszaújvárosi Triatlon Klub programjai közé tartozik az idei, XXI. MOL Triatlon Nagyhét új eseményének, a Tiszaújváros Warriornak az előválogatója, melyet június 22-én, szombaton rendeznek meg. Az előválogatóra a klub honlapján és Facebook-oldalán lehet jelentkezni.

További információ kérhető: Tiszaújvárosi Triatlon Klub, e-mail: [email protected], web: www.tiszatriatlon.hu, telefon: 49/540-094 és 30-645-2746

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!